ВиК Варна успя да вбеси абонатите си с впечатляващо нагло

...
ВиК Варна успя да вбеси абонатите си с впечатляващо нагло
Коментари Харесай

ВиК Варна вбеси абонатите си със супер нагло съобщение |

ВиК Варна съумя да вбеси клиентите си с впечатляващо безочливо известие, оповестено на фейсбук страницата на общинското сдружение.

На доста места в морската ни столица през последните дни има повреди и варненци и гостите на града страдат от липса на вода в летните жеги и разгара на туристическия сезон. От ВиК компанията обаче призовават клиентите си да не ги безпокоят, защото те нямали време и самообладание да изслушват проблемите им!!!

Въпросното известие в обществената мрежа гласи следното:

Поради разнообразни поправки и интервенции, по време на този сезон, клиентите по места може да нямат вода за разнообразни интервали от време.

Молим, не безпокойте нашите чиновници на телефонната централа (и тук на персонално известие, тъй като тук не е информация), защото звънят доста клиенти и чиновници нямат време и самообладание да изслушат всички, при изискване, че няма какво да се направи, с изключение на да чакате да пуснем съответните източници на водоснабдяване.

Следете всеки ден уеб страницата ни, там гледаме да качваме информация. Често може да качим в него информация, че водата ще пристигна в избрани часове - само че не спирайте на всеки половин час да следите уеб страницата за промени, защото постоянно може да ни би трябвало повече време.



Под обявата се е разразила същинска стихия от гневни мнения, а множеството от тях не стават по никакъв метод за издание. Но ето някои от по-приличните:

Penko Baanov
Ало-у-у, вие не получавахте ли заплатите си от нашите платени сметки?! Нещо май би трябвало да ви се подсети, че не сте шеф или някакъв господар, а най-прост ОБСЛУЖВАЩ личен състав и нищо повече. Служителите ви, които са на работа, само че " нямат време " и " самообладание ", да затварят пасиансите и Фейсбука и да напущат. Ще имат доста време и самообладание. Или да не си платим заедно сметките няколко месеца, та да имат повечко време в натоварения график вашите търте...а, чиновници. Само поради тона на простотията, която сте сътворили в другояче доста натоварения ви работен ден, на всички места в частния бранш ще ви наритат трудовата брошура. Занапред, някой, който не е безочлив и безумен, да ви ревизира написаното преди да го изцвъкате. Това не е като в БГ мама форума!

Georgi Petrov Sardarev
Алоу, зов Варна, айде влезте в 21 век с грижа, внимание и ТЪРПЕНИЕ към клиентите си. ТОТАЛЕН неуспех е този ви пост

Hristina Krojnewski
ВиК Варна, но Вие едно " Приятно очакване " да бяхте поискали де еее, може ли по този начин значи. Пуснете на страницата си във фейса нещо уроци по медитация. Докато чакат хората, да медитират, че по този начин по-леко ще мине времето и няма да Ви безпокои никой.. па вземете научете хората на благополучие, до момента в който са мръсни, миризливи, неизмити, да успокоят малко нервите. Тогава даже ще си спестите напъните да пишете каквито и да е обновления за обстановката в уеб страницата ви, но би трябвало да си спестим такива непотребни главоболия в този момент. Така или другояче като е упоменато,че водата ще идва в 12:00 среднощ, а в действителност не идва, за какво си губете времето да пишете каквото и да е хаххаха..каква загуба на време.

Miglena Doneva
Вие добре ли сте????
Моля не безпокойте нашите чиновници????‍♀️????????????????
Наемете експерт по връзки, и уволнете роднината на някого, който сега написа тук, че ставате за смях на цялата страна макар ниските ни упования

Eti Cvetelina Nancheva
Ако Google беше български, под логото му щеше да написа " Тук не е информация ". Мъчно е обаче да живееш във анекдот.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР