Вижте защо някои хора носят дрехите си наопаки! Според народните вярвания

...
Вижте защо някои хора носят дрехите си наопаки!
Според народните вярвания
Коментари Харесай

Вижте защо някои хора носят дрехите си наопаки!

Вижте за какво някои хора носят облеклата си наобратно!

Според националните вярвания облеклата се носят на назад, най-често бельото. Повечето от хората го вършат, с цел да получат някаква приятна изненада, а някои против уроки. Но има още няколко вярвания, за които може би не сте чували.

Носене на облеклата наобратно

Ако носите нещо на назад и го извършите инцидентно, този ден ще бъдете щастливи. Когато някой ви каже, че сте облекли на назад дрехата, просто се усмихнете и не се събличайте, с цел да коригирате грешката. Този ден ще бъдете щастливи и ще бъдете прелестно сюрпризирани, съгласно остаряло поверие.

Копче на дреха

Ако имате нечетен брой копчета по облеклата, това би трябвало да ви донесе особено благополучие. Интересно е, че даването и приемането на копчета е знак на другарството. Ако намерите изгубено копче, би трябвало да го носите в джоба си, тъй като това ще ви донесе благополучие.

Носене на облекло с точици

Смята се, че носенето на облекло с кръгчета притегля благосъстоянието. Те символизират пари, които ще дойдат във вашата сметка.

Носене на облекло в наследник цвят

В някои елементи на света синьото се счита за магнит за триумф. Тъй като небето е синьо, носенето на същия цвят символизира връзката с небето, което на собствен ред е знак на вечността и безкрайните благоприятни условия. Булката в сватбения ден би трябвало да носи нещо синьо.

Връзки на обувките

Ако връзките на обувките непрестанно ви се отвързват, това значи, че този ден ще получите положителни вести. Ако сложите обувките си на легло или маса, това значи, че ще се стигне до свада и неприятен шанс. А точно, в случай че получите като подарък обувки от колегата си, това значи, че той желае да си заминете. Според националните вярвания един път в живота си би трябвало да подарите на някого обувки, тъй като в случай че не го извършите, ще ходите необут в идващия си живот.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР