Вижте за какво мечтаят повечето мъже!Повечето мъже признават, че са

...
Вижте за какво мечтаят повечето мъже!Повечето мъже признават, че са
Коментари Харесай

6 неща, за които всеки мъж си мечтае в леглото

Вижте защо мечтаят множеството мъже!

Повечето мъже признават, че са много примитивни в желанията си. Те въобще не желаят да вършиме нещо възмутително, недопустимо или необичайно – просто бъдете една дребна секси-палавница. За какви неща си мечтаят скрито мъжете?

1. Да им приказваш „ мръсни “ думички

Разбира се, не е нужно да коментираш всичко, което се случва в спалнята – само че ще се изненадаш на какви геройства е подготвен мъжът, в случай че му кажеш една-две „ мръсни “ думички. За жал надалеч не всички дами имат куража да го направят… Ако се притеснявате, постарайте се да не излизате отвън удобната си зона. Дори цензурни изрази като „ влажно “, „ по този начин е доста хубаво “ и „ корав “ могат да създадат чудеса. Само че изключете прекомерно физиологичните избрания и медицинските наименования на частите на тялото и на процесите. Това сигурно няма да му хареса.

2. Да управляваш от време на време сама процеса

Жената, която знае какво желае, е доста секси – мъжете са единомислещи по този въпрос. Да управляваш процеса въобще не значи да си вземеш бич и въже и да командваш (макар че и това може да е уместно). Достатъчно ще е просто да проявиш самодейност, да го бутнеш на леглото, да хванеш ръцете му над главата и да го „ яхнеш “. Готово, ти доминираш! И той е на прага на екстаза. Толкова е просто. Впрочем, както е и при „ мръсните “ думички – тук не трябва да има нищо прекомерно комплицирано или отблъскващо.

3. Да даваш хрумвания за нови места и пози

На мъжете доста им харесва партньорката да им подмята хрумвания. Ако имаш поради някое прелестно местенце за интимните ви забави – дерзай. Партньорът ти ще се зарадва и на находчив, изтънчен секс, включващ джакузи, бита сметана и банани, а може и просто на смяна на привичните пози – всичко ново работи. Не се притеснявай и помни – самата мисъл, че той извършва желанията ти в леглото, към този момент го възбужда.

4. Да го изненадваш

Да, някои мъже няма просто да се изненадат, ами ще се уплашат, в случай че посред акта извадиш отдолу под леглото вибратор. Но е добра концепция да подхвърляш някакви нови елементи във вашия полов живот. Можеш да му направиш изненада, като го посрещнеш в коридора и превърнеш тази среща в дребен секс-сеанс. Моментите, в които той не може да се управлява изцяло, са добре пристигнали. Ползвай костюми, лубриканти, секс-играчки, ролеви игри. Само че имай поради, че тези неща не постоянно се вписват в удобната зона на други хора – първо се увери, че сътрудникът ти ще се зарадва на долни дрехи от латекс или костюм на монахиня.

5. Да му позволиш да те следи

Визуалните тласъци работят доста мощно на мъжете. Дори единствено промяната на позата, когато сътрудникът може да следи протичащото се, е извънредно възбуждаща. Огромен плюс са и огледалата, в които мъжът може да види акта в цялата му хубост. Ако си задоволително разкрепостена, гали се пред очите му, разреши му да те гледа. А в случай че искаш да го побъркаш в действителност, в това време не му позволявай да те допира или целува. Тази процедура има и още едно преимущество – по този начин ще му покажеш какво в действителност те възбужда. И той ще го оцени. И ще го повтори!

6. Да го храниш с пица

И освен с пица. За никого не е загадка, че любовта на мъжа минава през стомаха. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР