Вижте текста без редакторска намеса: След като цяла България в

...
Вижте текста без редакторска намеса: След като цяла България в
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: Гузната съвест на „Съюз за Пловдив“ проговори

Вижте текста без редакторска интервенция:

След като цяла България в деня на първия тур видя операцията с екзитполовете, която те направиха в Пловдив, операция, която сигурно ще влезе в учебниците като най-голямата замяна, правена по време на избори - през днешния ден партията на госпожа Дани Каназирева реши да излъска потъмнелия си от това имидж.

След като стана ясно, че по време на цялата акция те са работили в цялостен синхрон и в услуга на спечелилия претендент, което се потвърди със светкавичното назначение на госпожа Каназирева за регионален шеф и с изказването на премиера Борисов, че тя постоянно е била част от ГЕРБ - през днешния ден взеха решение да ревизират дали политическият им план още има стойност и да трансферират казуса от болната глава на хубавичко.

Славчо Атанасов в никакъв случай не е взел участие в сделки, да не приказваме - в операции. Напротив - постоянно е бил пострадал от операции - както през 2011г., по този начин и през 2015 година Нека напомним на госпожа Каназирева, че нейният съдружник - ръководещата партия ГЕРБ, има най-вече представители както в Общинската изборна комисия, по този начин и във всички секционни изборни комисии. Как тогава госпожа Каназирева е ощетена и по какъв начин е осъществена операцията, за която от „ Съюз за Пловдив “ настояват?

Ние разбираме - посредством това си деяние госпожа Каназирева очевидно доста желае да смъкна напрежението от себе си и да го трансферира другаде, с цел да измести центъра на внимание.

И по тази причина ще кажем: Нека прокуратурата се произнесе. Ние постоянно сме били за това изборите да бъдат законни, почтени и честни. Неслучайно пловдивчани гласоподаваха доверие, дадоха поддръжка и изпратиха на балотаж Славчо Атанасов три пъти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР