Вижте своя месечен и пълен нумерологичен хороскоп за месец февруари

...
Вижте своя месечен и пълен нумерологичен хороскоп за месец февруари
Коментари Харесай

Нели Колева, нумеролог: Хороскоп за месец февруари 2022

Вижте своя месечен и цялостен нумерологичен хороскоп за месец февруари от нашия нумеролог Нели Колева.
Всеки петък от 13:00 часа до 14:00 часа Нели Колева ще дава отговор гратис на вашите въпроси на телефон 0888 742 178.

Как да изчислите персоналното си число (жизнен път)?

Пример: Ако сте родени на 14.06.1971 година. Изчисляване: За да изчислите вашето персонално число (път на живота), събират се числата на деня на раждане + това на месеца + вашата година; Получената стойност на виталния път се редуцира до едноцифрено число; Ако се получи двуцифрено, то редуцираме до едно число от 1 до 9;
В случая: 14+6+1+9+7+1=20+18=2+9=11 (числото 11 не се редуцира); Вашето персонално число (жизнен път) е 11.

Лично число 1
Какво предвещава февруари за фамилните двойки - взаимоотношенията са постоянни, само че не прекалявайте с доверието на обичания човек към вас; последната седмица на интервала е сполучлив миг да предприемете фамилно пътешестване, което ще Ви ощастливи взаимно; за необвързаните - в някои „ Лични “ дни Венера може да ви подложи на много огромно тестване - сервира ви компликации без значение, че срещате пламенна обич.

Лично число 2
Февруари какво ви чака съгласно „ кармата на любовта “; за обвързаните от дълги години двойки през по- огромна част от месеца, звездите не ви дават късмет да постигнете стремежи баланс в фамилията, бита, околните хора; в „ кармично-любовен “ проект връзката минава през дълбока трансформация; намирате се пред съдбовно решение, касаещо краткотрайна разлъка с обичания човек; за търсещите полово прекарване, многообразие - без значение, че „ Сатурн “ ви постанова много любовни ограничавания - следва да изживеете сантиментални мигове с представители „ Риби “.

 Нели Колева, нумеролог: Хороскоп за месец февруари 2022

Лично число 3
Февруари вещае бурни страсти, в случай че имате непрекъснат сътрудник, живеете на едно място с обичания, под един покрив - не загърбвайте своята огромна любов; в края на месеца звездите се подреждат плодородно за вас може да организирате сантиментален уикенд и да си починете; чака ви незабравимо изживяване; шанс имат търсещите моментна любовна наслада- следва забавна среща- флирт с представител на зодия Скорпион.
Лично число 4
Февруари за всички имащи дълго партньорство, семейно- обвързани двойки, брачни партньори- интервала е подобаващ да възродите любовта; потърсете природата- като си устроите излет в усамотена планинска хижа; обрисуват се нови хоризонти пред връзката- може да постигнете естетика и релакс с непрекъснатия партньор; за самотните- търсещи любовно опиянение- ориста ви дава сантиментална изненада- Венера и Нептун ще се погрижат да имате вълшебни дни - последната седмица от месеца.

ВИЖТЕ СЪЩО:

Лично число 5
Февруари ето какво ви е подготвила ориста за зимата; през този месец в персонален проект може да разнообразите вечерите си с сантиментални срещи с другари - това ще ви зареди позитивно; ще ви даде късмет да преразгледате бизнес делата си и да откриете нови съдружници в бизнеса; Меркурий ви оказва помощ при вашия избор за нови настоятелен контакти; за необвързаните съгласно Венера и Уран в любовта предстоят доста вълнуващи запознанства, само че без наклонност за съществено влюбване, дълготрайно обвързване.

Лично число 6
Февруари през първите дни на месеца се обрисува напрежение в любовен план; Меркурий и Уран спъват много от вашите обществени контакти; любовните трепети като че ли са на заден план; в подмяна на това интервала е добър в работен аспект - има плодороден космически късмет да получите мечтаната поддръжка за всички закъснели проекти; за фамилните двойки - удачно време да планувате отмора до екзотична дестинация - в края на месеца - по този начин ще може да заредите с нова витална сила.

Лично число 7
Февруари от астрологична позиция връзките с непрекъснатия сътрудник не са хармонични; в случай че извършите първи стремежи компромис- с прелестен излет в планината- връзката ви ще рестартира; за самотните души - имате красиви преживявания, буйна случка с Рак, която може да приключи с Менделсон; забавление, многообразие, и доста положително въодушевление - следва да изживеете в последната седмица от месеца.

 Нели Колева, нумеролог: Хороскоп за месец февруари 2022

Лично число 8
Февруари вашата нумерологична прогноза става все по-благосклонна към вас; постарайте се да се фокусирате върху настоящите работни ангажименти- не се разпилявайте доста в разнообразни посоки; постигате стремежи триумф благодарение на вашия бизнес- партньор; за самотните дами- Юпитер ви дава опция да се разведрите прелестно, да изживеете магнетични, вълшебни дни и нощи на планина; добре е да ядете здравословна храна; избягвайте газирани питиета в студените зимни дни.

Лично число 9
Февруари за хората, които неотдавна са обвързани с брак отдайте се на незабравими мигове, като посетите безшумно и сантиментално място; звездите предвещават романтика в любовния живот; самотните души, търсещи ентусиазъм - успокойте нервната система - избягвайте напрежението, напрежението, не влизайте в конфликти; от въздействието на богатствата Венера, както и Меркурий - организирайте пикник с другари - плодородно време да се насладите на природата;

Лично число 11
Февруари- направете зима 2022 прелестно време в живота ви! За обвързаните, младите фамилни двойки- прекарвайте повече време измежду природата, на чист въздух; в професионалната сфера ви чака стабилизация, също реализация; вследствие на вашите вложени старания, както и самообладание настава удобно време в края на интервала да завършите плановете си успешно; търсещите романтика - зимата ще докара специфичен човек в живота ви. Забавлявайте се!

Нумеролог Нели Колева се занимава от 28 години с нумерология, астрология и кабала.  Нели Колева Провежда курсове по нумерология - самостоятелни и групови. Телефони за информация и контакт с Нели Колева:
0888 74 21 78;

02/ 832 1289



Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР