Вижте последните данни за разпространението на коронавируса:Привърженици на ВМРО, начело

...
Вижте последните данни за разпространението на коронавируса:Привърженици на ВМРО, начело
Коментари Харесай

ОБЗОР: Гласуват вотът на недоверие утре, екстрадират британския престъпник арестуван в Пловдив

Вижте последните данни за разпространяването на ковид:

Привърженици на Вътрешна македонска революционна организация, отпред с евродепутата Ангел Джамбазки блокираха тази заран пространството пред жилището на премиера Кирил Петков. Той не населява държавна резиденция, а живее в центъра на София.

Потушиха изцяло огромния пожар в индустриалната зона на Тракия, като към момента на място има екип на пожарната, който да реагира при положение на потребност.

Утре в 19:10ч. ще бъде гласуван вотът на съмнение против държавното управление на Кирил Петков. Днес осем часа продължиха дебатите за вота. Продължиха и нападките сред партиите.

Сериозни ограничения за сигурност имаше през днешния ден поради митингите, които бяха към Народното събрание. Те бяха проправителствени и антиправителствени. Водни оръдия бяха изкарани от жандармерията, само че през днешния ден не се стигна до напрежение и митингите минаха спокойно.

Еврокомисарят за работни места и обществени права Никола Шмит посети Центъра за бежанци в Пловдив и даде висока оценка за основаната база и обезпечените условия за настаняване на украински жители.

Вчера по обед 41-годишна жителка на село Крушево потърсила помощ в полицията - час след среднощ прочут от селото проникнал в дома й, от писъците й се събудил татко й, който се опитал да го хване, само че мъжът съумял да избяга през отвор в стената на банята. В резултат на търсене полицейските чиновници открили и задържали неканения посетител – 37-годишен мъж, който до скоро е изтърпявал наказване отнемане от независимост. Работата по случая продължава в границите на формирано досъдебно произвеждане.

Няколко произшествия са станали в Пловдивско през миналия ден.

Върховният касационен съд остави в действие решение на Пловдивския апелативен съд, с което е доказана присъдата на татко и наследник Боюклиеви, наказани за убийството на бизнес колегата си в Нареченски бани.

От Комисията за защита на конкуренцията оповестиха в Народното събрание, че имат данни за редица нарушавания от страна на „ Лукойл Нефтохим” и дъмпинг на цените.

Във връзка с напредващите строително-монтажни работи по водния план на Пловдив към досегашната краткотрайна организация на придвижване по ул. „ Брезовско шосе “ е включен нов обход към комерсиалните комплекси. Това оповестиха от „ Организация и надзор на превоза “.

Президентът Румен Радев ще открие Национална конференция " Език заветен “ в Пловдивския университет " Паисий Хилендарски “. Форумът ще стартира в сряда 10.00 часа в се провежда по самодейност на вицепрезидента Илияна Йотова. Той е отдаден на преподаването, съхранението и вероятностите пред българския език у нас и в чужбина.

Пловдивският областен съд позволи изгонването на английския наркотрафикант Бенджамин Макан в Обединеното Кралство.

Светият синод на Българската православна черква взе историческо решение и подвигна схизмата от Македонската православна черква, сочи известие от Българската патриаршия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР