Вижте пълния текст на страхотна молитва, която църквата е приела

...
Вижте пълния текст на страхотна молитва, която църквата е приела
Коментари Харесай

Молитва към Свети Николай за закрила, късмет и благоденствие

Вижте цялостния текст на страхотна молитва, която църквата е приела да се споделя всеки четвъртък. Тя е ориентирана към един от най-големите и значими светии в православната черква, а точно – Свети Николай. С тази молитва можем да се помолим за протекция, шанс и благополучие.

„ О, пресвети Николае, превъзходни угодниче Господен, парещ наш застъпниче, положителни пастирю, учителю и наставниче!

Ти, като пожива благ на земята, се яви истински мил ангел и в твоята чудна възхвала.

Ние имаме вяра от всичката си душа и мисъл, че ти, добросърдечни помощниче и молитвениче наш, с твоите същински ходатайства и с благодатта, която несметно ти е дадена от Господа и Спасителя, постоянно ни помагаш за нашето избавление.

И по този начин, приеми, блажени угодниче Христов, и в този час нашите молби и ни резервира с твоето покровителство.

Моли се на Господа, Който дава мир на всички, да изпрати мир на църквите, като събере разграничените в едно, и да резервира страната ни в мир и тишина.

Моли милосърдния Господ да ни избави от нашите провинения по каквито пътища Той знае.

Моли Него Благия, милостиво да даде на нас и на целия свят всичко потребно. Помогни на мене неверния и падналия духом в този живот.

Измоли Господа Бога да дарува амнистия на всичките ми грехове, които сторих още от млади години през целия си живот с дело, с думи, с мисъл и с всичките си усеща.

Моли Господа да ме избави от безконечните страдания, та постоянно да величая Отца и Сина и Светия Дух и твоето застъпничество, в този момент и постоянно, и во веки веков.

Амин. “

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР