Вижте оферта на фирма Артекс към потенциален клиент за останалите

...
Вижте оферта на фирма Артекс към потенциален клиент за останалите
Коментари Харесай

Вижте колко струват съседните на Цачева апартаменти

Вижте оферта на компания ”Артекс ” към евентуален клиент за останалите три жилището на етажа на Цецка Цачева, на седмия етаж в първокласната постройка ”Вселена ” в квартал ”Изток ”.
Цените са " на зелено ", без Данък добавена стойност, към месец септември 2016-а година, когато постройката към момента не е издигната, показва bTV.

Апартаментите на 7-мия етаж с Данък добавена стойност костват сред 2160 и 2280 евро на квадратен метър, на фона на под 700 евро, платени от министъра в оставка Цецка Цачева за парцел на същия етаж, с по-добро ревю и гараж.

" На седмия етаж, цените бяха непостижими за нас. Варираха сред 1800 и 1900 на квадрат без Данък добавена стойност. Гаражите бяха към 450 евро на квадрат или към 20 хиляди евро за гараж, без Данък добавена стойност. В момента, в който стана абсурдът, ми стана дори смешно, тъй като знаех какви са действителните цени, освен на тази компания, само че и на другите компании, които строят ново строителство, цените са над 2000 евро с Данък добавена стойност, стигат и до 3 000 ", описа клиент, поискал анонимност.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР