Вижте няколко любопитни факта за секса, които си струва да

...
Вижте няколко любопитни факта за секса, които си струва да
Коментари Харесай

11 секс факти, които ще запомните

Вижте няколко любопитни обстоятелството за секса, които си коства да запомните:

1. Оргазмът при мъжете продължава приблизително 6 секунди, а при дамите цели 20. Има и връх за най-вече оргазми при дамите за един час – цели 24 пъти, написа actualno.com.

2. Пушенето въздейства зле върху представянето на мъжете в леглото – колкото повече пушат, толкоз по-трудно им е да „ извършват “ дълга си. Мъжете непушачи са доста по-издръжливи и елементарно се настройват на вярната вълна.

3. Женският оргазъм си има функционалност, той не е единствено за наслаждение. Природата е направила по този начин, че в този миг стените на вагината при дамите вибрират и вършат по-лесен процесът на забременяване и напредване на сперматозоидите нагоре към матката.

4. Само 3% от мъжете в света могат да се похвалят със заветните 20 сантиметра. Всички останали – лъжат.

5. Приятните и постоянни прекарвания в спалнята могат да понижат риска от съществени положения като удар, рак и инфаркт.

6. 12% от хората в света настояват, че са правили секс на работното място.

7. Проучване на списание „ Плейбой “ сочи, че дамите изговарят доста повече „ неприлични “ реплики от мъжете, които се оказват много по-мълчаливи.

8. Мъжете не могат да мислят за нищо друго по време на секс, до момента в който дамите могат да се тормозят за прическата или маникюра си, даже в най-страстните моменти в леглото.

9. Алкохолът не оказва помощ на секса, а в противен случай – кара ни да се отпускаме по-лесно, само че притъпява доста чувствата и нервите по тялото ни.

10. 3% от хората въобще нямат полови мечти – нито една, по никакъв мотив и никой човек.

11. Пикът на половите стремежи и при двата пола е на към 25-годишна възраст. След това желанието последователно спада с времето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР