Вижте мачовете на Цветана Пиронкова и Григор Димитров, както и

...
Вижте мачовете на Цветана Пиронкова и Григор Димитров, както и
Коментари Харесай

БНТ 3 ще излъчва 30 часа на живо от „Ролан Гарос“

Вижте мачовете на Цветана Пиронкова и Григор Димитров, както и всичко най-интересно от шампионата в ефира на публичната телевизия
В интервала 27 септември – 11 октомври 2020 година, феновете на Българска национална телевизия 3 ще могат да се насладят на 30 часа онлайн от тазгодишното Открито състезание на Франция по тенис - „ Ролан Гарос “. Основен акцент в програмата на публичната телевизия ще са мачовете на българските звезди - Григор Димитров и Цветана Пиронкова, която след отличното си показване на US Open получи уайлд карт за главната скица.

Жребият, изтеглен на формалната гала през вчерашния ден отреди Григор Димитров да се изправи в първия кръг против французина Грегоар Барер. Цветана Пиронкова играе на старта с Андреа Петкович (Германия).

Българска национална телевизия 3 ще предава срещите, както и полуфиналите и финала при мъжете, финала при дамите, както и подбрани забавни мачове от по-ранните етапи на „ Ролан Гарос “. Специални пратеници на публичната телевизия в Париж са репортерът Калин Гугов и операторът Николай Балкански. Те ще обогатят картината на шампионата, която феновете ще получат, с репортажи и изявленията от мястото на събитието.

Това е 124-то издание на Открито състезание на Франция по тенис. За първи път ще има мачове на закрито, откакто в края на предходната година беше построен преносим покрив над главния корт „ Филип Шатрие “. На четири от игрищата в комплекса беше сложено осветяване, което ще разреши провеждането на срещи в тъмната част от денонощието – нещо, което не се е случвало в историята на влиятелния шампионат.

„ Ролан Гарос “ е третият за годината от Големия шлем. През 2020 година ще бъде и финален, защото изданието „ Уимбълдън “ беше анулиран поради пандемията от ковид. Френското състезание също беше отлагано на два пъти, само че към този момент всичко в Париж е готово за дълго чаканото начало.

Следете програмата на Българска национална телевизия 3, с цел да гледате онлайн най-интересните мачове от „ Ролан Гарос “.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР