Вижте кой е вашият ангел според зодиака. Отправете молитва към

...
Вижте кой е вашият ангел според зодиака. Отправете молитва към
Коментари Харесай

Вашият ангел-пазител според зодията

Вижте кой е вашият ангел съгласно зодиака . Отправете молитва към него и той ще ви помогне.
ОВЕН
Ангелът Баракиел се грижи за триумфа на Овена. Той му подарява мощен заряд от витална сила, която оказва помощ елементарно да се оправи с всичко, притегля другари и трансформира Овните в оптимисти.
ТЕЛЕЦ
Вашият ангел е Аматиел – настойник на новите инициативи и промени в живота. Той ще извърши душата ви със светла вяра, ще ви помогне ясно да видите същинския път и да разберете какво би трябвало да свършите тук и в този момент.
БЛИЗНАЦИ
Близнаците се ръководят от Бахрам – ангел на успеха. Бахрам ще ви помогне да преодолеете трудностите и да се справите с всевъзможни отговорности. С негова помощ всички тествания ще са по силите ви.
РАК
Ангелът Дина упорито подтиква Раците към придобиване на нови познания. Мъдростта ще пристигна не тогава, когато престанете да задавате въпроси, а тогава, когато започнете да питате. Само мъдрият е кадърен да доближи висоти във всяка сфера от живота.
ЛЪВ
Лъвовете се ръководят от божествения ангел Аквариел. Обръщайте се към него за помощ, когато се стремите към духовно развиване и надълбоко схващане на заобикалящия ви свят.
ДЕВА
Кадмиел – ангелът на ориста, постоянно е подготвен да ви помогне да изберете правилния път. Обръщайки се към него с молитва, деликатно се вслушвайте в това, което ви подсказва вашата вътрешен глас. Именно посредством нея ангелът на Зодиака направлява Девите.
ВЕЗНИ
Ангелът Барчиел дава на Везните вътрешна мощ и съчувствие, които са нужни, с цел да оказват помощ на другите. Ако желаете да измененията живота на тези, които се намират паралелно с вас и са ви скъпи, обърнете се към Барчиел.
СКОРПИОН
Този знак се ръководи от Габриел – един от най-силните ангели. Габриел оказва помощ да се осъществят съществени промени в живота и основава удобни условия за огромни инициативи. Определете основната си цел, непрекъснато се молете на Габриел и скоро ще видите по какъв начин фантазиите ви стартират да се сбъдват.
СТРЕЛЕЦ
Сариел е духовното творение, несъмнено от Небесния отец за да насочва и подкрепя на хората, родени под знака на Стрелеца. Той ще ги възпира, когато се впуснат да правят неща, които биха им донесли отчаяние.
КОЗИРОГ
Ангелът Камбиел покровителства Козирозите във всички нови, необикновени и екзотични инициативи.
ВОДОЛЕЙ 
Ангелът Катетел подарява „ децата “ на Водолея с единство със заобикалящия ги свят, с природата, благославя просвещението и дълбокото навлизане в същността на нещата.
РИБИ
Рибите се ръководят от ангела Егалмиел, определящ тяхната полова прелест. С негова помощ те се усещат по-уверени в силата на своето обаяние, което ги води до триумф в любовта и в делата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР