Вижте колко бизнес формации са с огромен дял в Общинския

...
Вижте колко бизнес формации са с огромен дял в Общинския
Коментари Харесай

Иван Портних: Пробутват ни фалшива промяна, която аз наричам „шарлатания“

„ Вижте какъв брой бизнес обединения са с голям дял в Общинския съвет. Към тях прибавям и съветниците на „ Промяната ”, които са от бизнес кръга „ Хоризонт ”, където правилото е „ съучастник -роднина -съдружник ”, плюс две от лицата на приватизацията по времето на Иван Костов, придобили за жълти стотинки активи за милиони ", разяснява кандиддатът на ГЕРБ за нов мандат.

" Свидетели сме по какъв начин през вчерашния ден Кирил Петков дойде във Варна и още от летището го поеха така наречен презастроители. В секрети вили и офиси през целия ден този човек търсеше вота на презастроителите. А вие чакайте от Благо полянки, градинки, да спре колите в Морската гради и всевъзможни други вицове и небивалици, които се сервират в хода на акцията ", сподели още Портних.

" Ние не сме комфортни на презастроителите, тъй като не удовлетворяваме техните безпределно алчни упоритости. Затова уволних и предходния основен проектант. Той беше другар на Коцев и на презастроителите, стартира да им издава противозаконни документи. Тези хора продават небостъргачи без да имат позволение за градеж. Опитват се да застроят всяка градинка в града. Това ги сплоти под едни флагове. Пробутват за кмет човек на Кирил Петков в опит за подправена и бутафорна Промяна, която назовавам шмекерия ”.

„ Апелирам към хората да излязат и да гласоподават в неделя против тази шмекерия. Призовавам ги да гласоподават, тъй като това е подправена смяна, водена от индивида на Кирил Петков. За три години замразиха развиването на града и върху това в този момент си вършат акция. Надявам се, че хората схващат тези неистини и операции. Три години всичко в страната и във Варна спря, тъй като няма европейски стратегии и фондове. Отново блокираха строителството на автомагистрала „ Хемус ”. Смешна е обстановката с автомагистрала „ Черно море ”, на която три години не могат да възложат екологична оценка. Очаквам поддръжка от всички варненци, които милеят за града, дават си сметка за направеното до момента, както и за компликациите през последните 3 години, подбудени от тази Промяна. "

" Има доста за поправяне, само че сме посочили, че знаем и можем, за разлика от това, което сега се показва като опция в лицето на Благомир Коцев. Решенията няма да ги взема той. В най-хубавия случай в неговия кабинет ще е дамата на господин Лорер или ще е в композиция с кръга от презастроителите. Убеден съм, че варненци са рационални и виновни хора и в неделя ще поддържат същинското развиване на града ”.

Номинацията на претендента за кмет на „ Одесос ” Цветнен Цветков, който в неделя се явява на балотаж, демонстрира надменното отношение на ПП-ДБ към изборите, счита Иван Портних.

„ Г-н Цветков има издигната постройка с три противозаконни етажа. Може ли да кандидатираш човек с подобен метод на мислене за кмет за регион, който е визитна картичка на Варна. Това значи пренебрежително отношение към изборите. Очевидно се разчита на замяна на гражданския избор, откакто си разрешаваш с такива претенденти да тръгваш в акция. В „ Одесос ” нашия претендент е Биляна Раева, която има европейска визия за тематиките, вълнуващи региона ”, добави Иван Портних.

Целият диалог с него е прикачен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР