Вижте кои са бъдещите майки Куп звездни бебета ще се

...
Вижте кои са бъдещите майки Куп звездни бебета ще се
Коментари Харесай

На път са куп звездни бебета!

Вижте кои са бъдещите майки

Куп звездни бебета ще се родят в околните няколко месеца. Едни от най-популярните дами у нас ще станат майки, коя за първи, коя за повторно.

Разбира се, тематика №1 у нас е бременността на Николета Лозанова. Считаната за най-сексапилна българка у нас най-накрая ще подари с рожба обичания си Ники М. Появиха се клюки, че звездната двойка не чака едно бебе, а близнаци, с което ориста ги подарява след дългогодишните им безуспешни опити да имат свое дете.

Лозанова обаче мълчи по тематиката и дума не обелва. Наскоро по неин адрес плъзна друга шокираща вест, че НиЛо ще изкопира фамилия Кардашиян и раждането на отрочето й от вратаря на „ Левски “ ще бъде излъчено в народен ефир. Потвърждение на това към този момент няма.

Актрисата Искра Донова също най-накрая съумя да забременее Звездата от „ Братя “ и „ Скъпи наследници “ минава през няколко несполучливи ин витро процедури, само че не се отхвърля и ето, че скоро тя чака на бял свят да се появи първата й рожба.

Колежката й Дария Симеонова пък ще стане майка на 2 деца. Чаровната актриса, която нашумя от „ Откраднат живот “, чака второто си дете. Дария и обичаният й Тони имат наследник на име Макси.

Друга известна актриса Даяна Хаджиева, също е в трепетно очакване да стане майка Хубавицата, която взе участие и във „ Фермата “ преди години, ще роди след броени седмици. Татко на бебето е Кристиян Ставрев, с който брюнетката е дружно от дълги години. „ Разбрах инцидентно, че съм бременна “, показа преди време Ханджиева.

Рожба чака и едно от диамантените ни девойки - Мадлен Радуканова.  Гимнастичката, част от ансамбъла по художествена гимнастика, който завоюва злато от игрите в Токио, ще подари обичания си Божидар с бебе след месеци.

Горд татко пък безусловно преди часове стана водещият Ненчо Балабанов. Съпругата на екранния Христо Чобанов от „ Ол инклузив “- Катрин, го подари с дребната Алина. Така лицето на „ Сделка или не “ към този момент си има и момиченце. От първия си брак Ненчо има пораснал наследник.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР