Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена,

...
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп на Алена за 20-26 януари

Вижте какво вещаят звездите за седмицата съгласно хороскопа на Алена, оповестен във в. „ Уикенд “
Овен
През тази седмица е допустимо да се изправите пред провокации в партньорските и фамилните си връзки. Може би огромната ви ангажираност в работата ви ще ви попречи да разберете от какво се нуждаят хората към вас. Трябва да откриете компромисно решение. Напоследък в действителност мъчно намирате общ език с близките.

Телец
За вас идната седмица ще бъде много сполучлива в професионален проект. Работата ще ви спори, няма да срещате непотребни спънки и напъните ви ще дават резултат. Дори и да имате повече отговорности и отговорности, това не би трябвало да ви тормози – ще се справите чудесно с всичко и ще останете удовлетворени от себе си.

Близнаци
И през идната седмица планетните въздействия ще ви подбуден да обърнете внимание на практичната страна от живота си. Въведете ред във финансите си. Хаосът или незавършените каузи могат да ви основат грижи. Периодът е удобен да вложите пари в нещо скъпо.

Рак
През дадения интервал общуването с някои хора ще всява ужас в душата ви и на моменти ще ви обгръща безпокойствие. Вайкането и недоволството пред най-близките няма да решат казуса. Вероятно ще водите съществени диалози по значими тематики.

Лъв
През идната седмица ще се открие опция да постигнете доста положителни резултати в работата, само че това ще се случи единствено в случай че бъдете поредни. Възможно е да влезете в полемики и да защитавате разпалено позицията си. Към края на интервала може да се сблъскате с някои провокации.

Дева
Идните 7 дни ще бъдат в действителност чудесни за вас, тъй като ще се насладите на резултатите от добре свършената работа през последните седмици. Ще работите без непотребни разтърсвания. Внимавайте по какъв начин поддържате връзка с близките и не допускайте някой да си излее неприятното въодушевление върху вас.

Везни
През идната седмица на дневен ред ще излезе значим въпрос. При някои ще визира фамилията, при други кариерата. Ще би трябвало да обмислите деликатно какво предприемате, с цел да задоволите някаква своя нужда. Може да се наложи да извършите компромис в името на нещо значимо.

Скорпион
Идната седмица може да се окаже за вас както извънредно сполучлива, по този начин и изпълнена с много провокации – всичко зависи от това дали влагате силата там, където бихте могли да я оползотворите най-добре. Ще ви завладее доста мощен спортен дух и триумфите няма да закъснеят.

Стрелец
През идната седмица ще действате импулсивно и ще бъдете много смели в начинанията си. Това е отлично, тъй като храбростта може да ви подтикне да осъществите някои свои стремежи, които до момента са били стаени някъде във вас и не сте им давали израз. Ключът към триумфа е да не действате преждевременно.

Козирог
През идните дни прекарванията ви ще се въртят главно към любовта и връзките. Не си правете някои изводи, преди да сте се срещнали с всички обстоятелства. Възможно е подозренията ви да са неоснователни. Едно е несъмнено, по-добре не се опитвайте да притискате и да обсебвате колегата си.

Водолей
Каквото и да се случва във външния свят през идната седмица, то ще значи, че следва да се обърнете във вътрешността към себе си и да потърсите корените на казуса, без значение дали става дума за спор с някого, за незадоволеност, или за някаква липса. Спокойствието ще ви разреши да си върнете душевния баланс.

Риби
През дадения интервал ще имате всичко, което ви е нужно, с цел да осъществявате с лекост желанията си. Няма да срещате спънки и дори ще получавате поддръжка. Дори да ви обземат отрицателни страсти, не позволявайте на сходни течения да ви саботират.

 

За дамата

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР