Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена,

...
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена,
Коментари Харесай

Хороскоп на Алена за новата седмица

Вижте какво вещаят звездите за седмицата съгласно хороскопа на Алена, оповестен във в. „ Уикенд “

Овен
Ключовата дума за идната седмица е „ наслада “ – несъмнено е, че занимания и мотиви за хубави страсти няма да ви липсват. Ако през миналите дни сте били по-напрегнати, попадали сте допълнително спорове или здравето ви е било разтърсено, през дадения интервал ще се почувствате доста по-добре и ще добиете ведро въодушевление.

Телец
Няма да е във ваша изгода да стоите на едно място и да бездействате, тъй като пред вас ще се откриват благоприятни условия, които е добре да бъдат оползотворени. Очаква се акцентът през идната седмица да падне върху домашните и фамилните каузи – при тях ще има позитивен процес на събитията и реализация на проекти и планове.

Близнаци
През идната седмица се чака да сте в приповдигнато въодушевление, което ще предавате и на близките. Всекидневието ви ще бъде много забавно – мотиви за срещи и занимания няма да липсват. Ако желаете да сте в синхрон с планетните въздействия и да се възползвате оптимално от тях, през интервала пътувайте по-често, срещайте се с хора и учете нови неща.

Рак
Много от вас ще съумеят да си отдъхнат от някои проблеми, които до момента не са им давали мира. Възможно е нещата да се наредят сами или най-сетне да стигнете до решение, което ви е убягвало. Както и да се развият събитията, знайте, че моментът е подобаващ да престанете да въртите остарялата плоча още веднъж и още веднъж и да довършите започнатат си работа.

Лъв
Седмицата се обрисува да е мощна и сполучлива за вас, тъй че запретвайте ръкави и действайте. Макар обичайно летният сезон да е считан за почивен и по-лежерен, тъкмо за вас даденият интервал ще е цялостен с благоприятни условия да извършите позитивна смяна и да се радвате на професионални достижения. Не е добре да ги изпускате! Ще имате поддръжка от планетното въздействие.

Дева
По-активната част от седмицата за вас ще е втората половина. Ето за какво до сряда умерено можете да го давата по-лежерно. След това планетните въздействия ще ви подготвят към по-висока интензивност. Бездействието надали ще ви се отразява добре. Ще усетите прилив на сила и предпочитание да се заемете със задания и планове, които сте изоставили.

Везни
Задаващата се седмица ще бъде доста приятна за вас откъм занимания и пътувания. Добре ще е да сте малко по-внимателни с покупките и с харченето, тъй като желанието ви да си доставите наслаждение или да придобиете нещо екстравагантно може да ви сътвори парични проблеми в бъдеще. Потушете остарели финансови тежести и отговорности.

Скорпион
В края на август ще е подходящо да предприемете смяна, обвързвана с работата, с професионалната ви реализация или с някаква креативна изява. Помислете какво развиване бихте желали да постигнете в тези сфери, а след това потърсете благоприятни условия, с цел да осъществите желанията си. Моментът е подобаващ за започване на ново начало.

Стрелец
Астрологичните въздействия ще са доста удобни за вашия знак през идната седмица. Това ще ви даде опция да постигнете развиване в региона, към която е ориентирано въздействието ви сега. Бихте могли сполучливо да довършите започнатите каузи, да стартирате нови планове, а някои инициативи, които са били в застой, ще се раздвижат, без да полагате кой знае какви старания.

Козирог
Планетните въздействия ще ви подготвят към приятни занимания и удоволствия, а не към работа. Не че в професионален проект няма да ви върви – в противен случай, там всичко ще е леко, най-много в случай че ви харесва това, с което се занимавате. В случай че не се чувствате добре обаче, запитайте се дали всекидневието ви не е изпълнено с прекомерно доста отговорности.

Водолей
Сега щастието може да ви се усмихне в любовта и в партньорствата. Обвързаните представители на знака ще се радват на естетика и доближаване, на повече романтика и на внимание. Ако в предишното с обичания човек сте имали различия между тях или сте били по-дистанцирани, в този момент близостта ви може да се върне.

Риби
Краят на последния летен месец в годината ще е плодороден за тези от вас, които са креативен настроени, тъй като акцентът ще пада върху гениите ви. Ако се изявявате на сцена, занимавате се с изкуство или употребявате въображение в работата си, отлично – ще имате отлични благоприятни условия да се разгърнете и да се чувствате задоволени. Тези, които се занимават с нещо по-прозаично, също ще имат триумфи.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР