Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена

...
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп на Алена

Вижте какво вещаят звездите за седмицата съгласно хороскопа на Алена, оповестен в „ България през днешния ден “

Седмичен хороскоп на Алена за 23-29 юли

 

Овен

Очаква се за вас идната седмица да бъде относително спокойна. Особено удобни ще са всички дейности, свързани с договаряния и другарство – ще намирате елементарно общ език с близките. Ще водите деен обществен живот, а в персоналните връзки всичко ще върви леко, без непотребни разтърсвания. Важно е да отделите внимание на околните си.

Телец

Идната седмица ще стартира умерено и по нормален метод, а това ще ви даде опция да се заредите с позитивна сила, тъй като сте представители на зодиакален знак, който не обича измененията. През втората половина на интервала е допустимо да зародят професионални или персонални проблеми, само че ще ги разрешите бързо и елементарно, като поддържате връзка и не се инатите.

Близнаци

Ще настъпи моментът да се откроите, да блеснете, да покажете на какво сте способни. За нищо на света не стойте в сянка и не проявявайте непотребна невзискателност. 26 юни е денят за ново начало. Каквото и да започнете, има късмет да е сполучливо, стига да ви е забавно и да проявявате неизменност. Що се отнася до персоналния ви живот, там всичко ще се случва с лекост.

Рак

Не допускайте съмненията. Нека изменчивото въодушевление не ви отхвърля да преследвате поставените цели. Много е значимо да сте съсредоточени, дисциплинирани и упорити. Само по този начин ще постигнете мечтаното в професионален проект. В персоналната сфера пък моментът е подобаващ да поемете по-сериозна отговорност за връзката си. Трябва да проявявате схващане.

Лъв

През идната седмица ще настъпи доста подобаващ миг за осъществяване на смяна – вътрешна и външна. Ако не съумеете да постигнете търсения резултат с нова визия, то евентуално ще блеснете по различен метод – с гений, с възприятието си за комизъм или с цялостното си наличие. И в сантиментален проект ще се радвате на благополучие.

Дева

В началото на интервала ще преживеете много приятни мигове със своите близки. Изобщо няма да усетите по какъв начин е минало времето. Предстоят ви вълнуващи пътешествия, за част от които не сте и предполагали, че ще имате опция да реализирате. Професионалните ви каузи ще се развиват отлично, изключително в случай че работата ви е обвързвана с пътувания и срещи.

Везни

Помислете добре какво ви се прави. Не забравяйте, че отдавна работите на цялостни обороти и несъмнено заслужавате нещо по-добро. Средата на интервала ще ви донесе дълго чакана отмора – не пропилявайте своя късмет да се отдадете на релакс. Вашата словоохотливост ще откри поле за изява. Ще се радвате на душевно успокоение и на естетика с останалите.

Скорпион

Сами ще усетите, че нещата не вървят добре – връзките ви с непосредствен човек ненадейно ще се вложат при започване на интервала. Бихте могли да се вършиме, че не забелязвате приближаващия край, само че това няма да продължи постоянно. По-скоро се пробвайте да преодолеете рецесията. Действайте с религия, че в избран миг ще стане по-добро за вас.

Стрелец

И през идващите 7 дни няма да вършиме безусловно никакви проекти – нещата просто ще се случват по прелестен за вас метод. Реално нищо не ви пречи да се отпуснете и да се наслаждавате на мига. Общуването с близките ще върви по вода и ще успявате да постигате задачите си с лекост. Внимавайта защо и какъв брой харчите. Може да изпитате известни финансови усложнения.

Козирог

Най-сетне ще осъзнаете, че се намирате на житейски кръстопът. От едната страна ще стои желанието ви за непосредственост с даден човек. От друга обаче, знаете, че това е обречена връзка. Ще би трябвало най-накрая да вземете решение, колкото и да ви е мъчно да го сторите. В края на интервала ще ви падне камък от сърцето и ще можете най-накрая да се порадвате на живота.

Водолей

Имате чувството, че в службата ви се задава стихия и както постоянно, вътрешният ви глас не ви лъже. Опитайте се да потърсите авариен вид, тъй като много неприятности ще се струпат на главата ви още при започване на идната седмица. Наложете си самообладание и изчакайте да мине малко време. Периодът е подобаващ да прекарвате по-дълго време с близки хора.

Риби Не влизайте в спор, в случай че усетите, че индивидът против вас е нападателен – може да си навлечете огромни главоболия. Пиперливият език ще вбеси най-близките ви хора. Задачата ви в този момент е да спасите това, което може да се доразвие. Смекчете държанието си, преди някой да ви се обиди. Имате потребност от отмора, само че още не можете да намерите време за нея.

 

За жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР