Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена,

...
Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена,
Коментари Харесай

Ето какво те очаква в следващите дни според Алена

Вижте какво вещаят планетите за седмицата съгласно хороскопа на Алена, оповестен във в. „ Уикенд “
Овен
Ще можете да си дадете заслужена отмора, тъй като по този начин или другояче в професионално отношение надали ще се случва нещо кой знае какво. Възможно е даже да усетите прочут застой, само че това не трябва да ви тормози – по този начин ще е през летните месеци. Бъдете търпеливи и не се ядосвайте, в случай че нещата не се случват съгласно проектите ви.

Телец
Добре е да преодолеете най-малко за малко вродената си податливост да упорствате. В случай, че някой или нещо ви нервира, помислете дали не е по-добре да обсъдите казуса с въпросния човек и да споделите от какво имате потребност, вместо да очаквате той да отгатне потребностите ви.

Близнаци
С работата, наличието и концепциите си ще се превърнете в опора на доста хора. Те ще чакат от вас протекция, финансова и морална поддръжка. Полезните ви контакти с партньорства с надеждни персони ще бъдат гаранция за сполучливо развиване на общите ви каузи. Каквито и компликации да срещнете по пътя си, ще съумеете да приключите в период започнатото, поддържайки правилни връзки и чиста съвест.

Рак
Вашата грижовност постоянно ви подтиква да поставяте непознатите потребности и стремежи пред своите, само че имайте поради, че това ще ви направи по-изнервени през идната седмица. Ще се чупите за всичко и даже може да се обидите на някого. Ако имате сходни прекарвания, дайте си малко време, с цел да се успокоите, а след това обърнете внимание на себе си и се поглезете.

Лъв
Идната седмица ще бъде основна за вашия знак, тъй като някакво събитие или решение, което ще вземете, ще придобие огромно значение и даже ще обърне посоката ви на развиване в дадена житейска област. Може при вас да се върнат хора и проблеми от предишното или някаква обстановка да провокира сериозен размисъл.

Дева
Отношенията ви с другари и сътрудници ще ви причинят известни безпокойства. Прекрасно е, че желаете да сте потребни и да не вредите на никого, само че прекомерната ви добрина може да ви направи лесна плячка за използвачите. Ако усетите, че на работното ви място има неправда, преценете дали би трябвало да полагате старания.

Везни
Ако в някакъв миг усетите, че ви липсва сила, че не изпитвате наслада от живота, това евентуално е знак, че сте потънали в служебни и домашни отговорности и сте не запомнили да се забавлявате. Сега е моментът да извършите нещо – да отделите време за заниманието си, за ди припомните обичано занятие от детството. Дори да е нещо малко, удоволствието ще ви ободри и ще се почувствате доста по-добре.

Скорпион
Около 7 август може да научите вести по отношение на настоятелен въпрос, който изключително доста ви вълнува. Ако през идната седмица ще би трябвало да се свърши нещо значимо, залагайте на екипната работа. За да бъде реализиран оптимално добър резултат, всички, които имат отношение към казуса, следва да обединят силите си. В случай, че се опитате да действате сами, нищо чудно да ударите на камък.

Стрелец
На дневен ред излизат паричните въпроси, свързани с персоналните ви финанси, със фамилния бюджет или с бизнеса ви. Макар че сигурно ще ви се желае да разпуснете, старайте се да харчите с мярка, тъй като в противоположен случай ситуацията ще се усложни. Помислете какво бихте могли да извършите в бъдеще, с цел да по-стигнете по-добър баланс сред приходите и разноските си.

Козирог
Имате упоритостта да извършите до дъно желанията си, а не се замесляте за физическото си и психическо здраве. Действията ви са ориентирани в доста направления, само че добре е, че си давате сметка за предходни неточности. Уменията ви на уредник ще си проличат през идната седмица и за малко време ще отхвърлите доста работа.

Водолей
През идната седмица се пробвайте да не мислите толкоз доста, а се вслушвайте повече в интуицията си. Именно тя ще ви подскаже по какъв начин да постъпвате. За да чувате вътрешния си глас по-ясно, може би ще ви е потребно да отделяте малко време, през което да оставате уединено със себе си. Не позволявайте да ви обърква протичащото се в околния свят.

Риби
Ако влагате сърцето си в това, което вършиме, не се тормозете за работата и парите си. Ще получите добра оценка, чийто финансов еквивалент ще ви удовлетвори. Постигнатото ще ви даде убеденост да разширите активността си. Хубавото е, че и отсега нататък ще намирате подобаващите хора, с които ще реализирате до дъно блестящите си хрумвания.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР