Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Алена,

...
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Алена,
Коментари Харесай

Виж своя хороскоп за новата седмица

Вижте какво вещаят планетите за през днешния ден съгласно хороскопа на Алена, оповестен във в. „ Уикенд “
Овен
Емоциите ви ще бъдат свързани с прекарванията на близки хора и сътрудници. Дори при вас да не се случва кой знае какво и да не сте в епицентъра на събитията, няма метод да не ви обиден по-драматичните промени и развръзки при близките. Възможно е да се окажете въвлечени в препирня, по тази причина внимавайте!

Телец
Вниманието ви ще бъде концентрирано най-много върху самите вас – върху персоналните ви стремежи, желания и упоритости. Независимо дали ще го показвате, или не – ще изпитвате нужда да вършиме това, което желаете. Ще би трябвало да положите повече старания, с цел да зачитате мненията на близките и да се преценявате и с техните упования.

Близнаци
Периодът може да се окаже изпълнен с повече провокации. Възможни са изненади и обрати, които ще ви изправят лице в лице с неизвестността. Промените обаче единствено видимо са неочаквани – в действителност при множеството от вас те са назрявали в последните седмици, месеци, даже години, а в този момент просто ще видите действителните последици.

Рак
Скоро ще съумеете да си отдъхнете от някои грижи и проблеми, които са ви съпътствали през последните дни, даже седмици. Възможно е у вас да се породи чувството, че безусловно дишате по-свободно, а преценката ви за хората и обстановките ще бъде по-трезва и по-правилна отпреди. Може би ще би трябвало да се откажете от нещо.

Лъв
Ще имате опция да премислите някои минали събития, както и развиването на връзките си с други хора, да си дадете действителна сметка на създалата се сега обстановка. Независимо дали проблемите касаят персонално вас, ваши близки, родственици или сътрудници, ситуацията ще продължава да бъде напрегната, а случилото се през миналите седмици ще има своя отзив.

Дева
Много от вас ще усетях нараснал прилив на сила и възторг. Ще желаете да довършите неща, върху които работите от известно време и да се втурнете в нови инициативи. За последното обаче се въоръжете с още малко самообладание – в този момент не е доста удачно да поемате непотребни опасности или да тръгвате в нова посока. В края на октомври изискванията ще бъдат по-благоприятни.

Везни
По-добре не си правете безапелационни заключения, като се основавате на протичащото се в любовния ви живот или на връзките ви с хората към вас. Има огромна възможност нещата да не са такива, каквито наподобяват. Ако ви се коства, че сте срещнали огромната си обич или сте на прага на финансов удар, напълно скоро може да се окаже, че ентусиазмът ви е бил безрезултатен.

Скорпион
За вас идните дни ще бъдат изпълнени с доста страсти. Може да попаднете в клопката на неприятното си въодушевление и на мрачните мисли. Не се тормозете – това евентуално ще бъде единствено краткотрайно и не е нужно да се борите с възприятията си. Не правете обаче грешката да взимате значими решения тъкмо в този интервал, тъй като има риск да не сте изключително справедливи.

Стрелец
Следващите дни може да се окажат много забавни и даже някак бурни за вас. Трудно ще ви бъде да предвиждате по какъв начин ще се развият събитията, още по-малко пък какви ще бъдат реакциите на близките. Тъй като интервалът е много неустойчив и са вероятни изненади, не е изключително удачно да водите значими договаряния или да установявате нови контакти. Бъдете по-внимателни в персоналните взаимоотношения.

Козирог
Имат огромен късмет за триумф тези от вас, които съумеят да вложат силата си в нещо съответно – персонална или професионална цел, занимание или някаква идея. Каквото и да е това, което ви вълнува сега, посветете му времето и силите си и ще останете удовлетворени от резултатите. Периодът е превъзходен да реализирате дълго кроени проекти.

Водолей
Очертават се приятни и сполучливи за вас дни. Нещата ще се случват относително безпроблемно и без кой знае какви драми. Дори да се наложи да извършите някаква смяна или да проведете по-труден диалог, бихте могли да го сторите елементарно – вътрешно ще сте уверени, че сте на прав път и това ще ви вдъхва убеденост.

Риби
Има късмет да се задържите настрана от споровете и недоразуменията. Не е изключено да се наложи да влезете в ролята на балансьор или консултант. Понеделник и вторник ще са удобни за финансовото ви състояние. Възможно е да вземете пари, да уредите сполучливо финансов въпрос или да получите предложения, които ще ви обезпечат отлични приходи в бъдеще.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР