Вижте какво са предписвали големите лечители при диабет и високо

...
Вижте какво са предписвали големите лечители при диабет и високо
Коментари Харесай

Златните Рецепти За Здраве! Ванга Сваля Захарта С Праз И Индрише, Дънов Препоръчва Отвари От Горски Плодове

Вижте какво са предписвали огромните лечители при диабет и високо кръвно и се убедете сами в резултата от тези лесни и евтини натурални илачи.

Невероятните предписания са от неповторимия бестселър „ Златен билкарник ” 2, събрал най-голямото благосъстояние на България – билковите лекове, завещани от потвърдените български лечителиПетър Дънов, Петър Димков, Ванга, Слава Севрюкова и Преподобна Стойна. В скъпата книга на издателство „ Милениум ”, наложителна за всеки дом, ще откриете още стотици предписания и препоръки, подредени комфортно съгласно болесттите по азбучен ред.

Ванга смъква захарта с праз и индрише

Четири глави праз се нарязват на дребни части. Поставят се в подобаващ буркан и се заливат с 2 л бяло вино. След 15 дни се прецежда. Пие се по 1 дребна в.ч., 3 пъти дневно, 30 минути преди хранене.

Шест листа индрише се варят в 500 мл вода, до момента в който изври на половина. Приема се 3 пъти дневно 30 минути преди хранене.

Три с.л. листа от черна боровинка се заливат с 600 мл гореща вода. Сместа престоява 4 часа. Приемат се по 200 мл 3 пъти дневно.

Четири с.л. боровинки се заливат с 2 л хладка вода и се варят, до момента в който водата изври на половина. Отвара да се пие по 1 чаша 3 пъти на ден.

Прави се примес от равни количества (около 10 г) корени от глухарче, девесил, цикория, репей и билка с забавното име лековит жаблек. Сваряват се и се прецеждат, отварата да се приема охладена. Студени настойки от тези билки оказват помощ да се възстановява равнището на захар в кръвта.

Всяка заран и вечер да се взема по 1 ч.ч. кисело мляко, смесено със сока от един лимон, в продължение на 20 дни.

Десет г имел се накисват за една нощ в хладка вода. На сутринта се прецеждат и сместа се приема всеки ден до възстановяване на положението.

Дънов предлага отвари от горски плодове

Смесват се 40 г глухарче, по 20 г жаблек, коприва, черна боровинка, бяла черница и бобови шушулки, 100 г малина и жълт кантарион. От сместа се вземат 2 с.л. и се заливат с 800 мл вода. Варят се 5 минути, прецеждат се и се пият по 150 мл, преди хранене, 3 пъти дневно.

Прави се запарка от 40 г листа на черница. Тя понижава равнището на захарта в кръвта и оказва помощ за фиксирането на гликозата в тъканите, само че би трябвало да се приема най-малко 3 седмици, по 2 пъти на ден на гладно.

Прави се отвара от 1 с.л. плод от касис, 1 с.л. шипки и 2 ч.ч. вряла вода в компактно затварящ се съд. Плодът се оставя да кисне в течността до изстудяването. Готовият чай се прецежда през марля и се пие 3 пъти дневно.

Препоръчва се на болния да употребява най-вече прясно зеле, допустимо най-често и без да е минало термична обработка. Соковете в него повлияват удобно развиването на заболяването.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР