Вижте какво очаква всеки зодиакален знак в сферата на любовта

...
Вижте какво очаква всеки зодиакален знак в сферата на любовта
Коментари Харесай

Седмичен любовен хороскоп за 18-22 март

Вижте какво чака всеки зодиакален знак в областта на любовта до края на тази седмица

Овен

На Овните им следва една много динамична седмица, в която няма да липсват различия с половинката. Проблемите в работата ще се пренесат и във взаимоотношенията с обичания човек, по тази причина е значимо да разграничите сферите.

Телец

Всичко в живота ви на този стадий се случва на бързи обороти, царува безпорядък, само че за благополучие това няма да се отрази на връзката ви. Бъдете откровени, тъй като половината ще се окаже вашето избавление в тези моменти, в които се усещате изгубени.

Близнаци

Голяма част от Близнаците ще желаят да създадат промени във връзка с кариерата си. Новото начало е обвързвано с тествания, от време на време компликации. Макар да виждате смяната като нещо комплицирано, сътрудникът ви ще е този, който ще ви подсети какъв брой мощно сте желали тази ваша фантазия да се сбъдне. Въпреки че в този момент мислите повече за работа, отделете време и за романтика.

Рак

Раците ще се усещат по този начин, като че ли половинката ги „ саботира ” в кариерно отношение. От решаващо значение е да преодолеете различията, запазвайки положителния звук, написа Iwoman.bg.

Лъв

Ще се радвате на чудесна връзка с половинката. Не е изключено да вземете жизненоважно решение, което е било отлагано във времето прекомерно дълго. Най-хубавото е, че ще разчитате един на различен.

Дева

Ще бъдете жадни за информация от всевъзможен тип. Може би се чувствате като че ли половинката крие нещо, само че настояването няма да ви помогне. Уважавайте желанията на обичания човек и бъдете търпеливи.

Везни

Нестабилност и утежняване на взаимоотношенията ще бъдат съществена част от любовния ви живот през тази седмица. Не са изключени гневни прояви, за които ще съжалявате на по-късен стадий.

Скорпион

Време е да откривате доста истини, с помощта на интуицията си. Половинката ще разкрие доста за себе си пред вас, а вие ще останете мощно впечатлени.

Стрелец

За Стрелците няма да има изключително вдъхновение на любовния фронт. Важно е да не забравяте, че вашето държание също способства за събитията, които ви се случват. Бъдете открити пред колегата и не пропускайте връзката.

Козирог

Ще усещате някакво вътрешно напрежение, което може да няма връзка с действителните събития през седмицата. Въпреки това, от самото начало ще имате поддръжката на колегата. Покажете му вашата благодарност.

Водолей

Ще се чувствате понесени на крилете на щастието. Всичко в сантименталния ви живот върви безпрепятствено, тъй че нямате мотиви за терзания.

Риби

Сега е моментът да планирате ново начало, начинание, в което желаете да съумеете. Това важи и за любовта, изключително в случай че търсите по какъв начин да разнообразите прекарванията с половинката.

 

Трафик Нюз

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР