Вижте какви видове целувки допадат най-много на представителите на зодиакалните

...
Вижте какви видове целувки допадат най-много на представителите на зодиакалните
Коментари Харесай

Как се целува всяка зодия?

Вижте какви типове целувки харесват най-вече на представителите на зодиакалните знаци и по какъв начин може да впечатлите всяка зодия с уменията си.

Овен
Целувка по челото носи приятност на Овните. Докосването там ги възбужда, а този вид целувка демонстрира, че в действителност ви е грижа за тях.

Телец
Телците са буйни и обичат близостта. Те желаят да са ви прегърнали, до момента в който ви целуват, да усещат тялото ви в ръцете си. Харесват целувката "пеперуда " – когато се приближите до лицето на колегата, започнете да мигате и по този начин се допират неговите и вашите мигли.

Близнаци
Близнаците обичат сладките и благи целувки. Задължително би трябвало да усещат усмивката ви, до момента в който се целувате. Близнаците постоянно се усмихват и кикотят леко сред целувките и шушукат нещо.

Рак
Най-голямо наслаждение им носи целувка под душа или в морето, защото са водни знаци и това ги възбужда.

Лъв
Старомодните и ретро целувки са им уязвимост, желаят да се почувстват като в остарял филм. Наклонете ги надолу, все едно танцувате и ги целунете постепенно.

Дева
Девите са традиционалисти. Почитатели са на обичайна целувка с език, до момента в който се прегръщате. Не се нуждаят от нищо повече, с цел да им е хубаво с вас.

Везни
Бърза и нежна целувка по бузата носи наслаждение на Везните. Това е благ жест, демонстрира, че сте топли хора и че не гледате на тях единствено като на полов обект.

Скорпион
Милване, глезене, буйна и дълбока целувка, която продължава най-малко няколко минути – това се харесва на Скорпиона. И не го интересува, че сте на обществено място с доста хора.

Стрелец
Трябва да са в обятията ви, да почувстват, че са целият ви свят. Стрелците също обичат буйните целувки, обожават и да ги целувате по врата.

Козирог
Козирозите са традиционалисти и доста лоялни сътрудници. Харесват старите и благи жестове, в действителност ще ги впечатлите, в случай че целунете ръката им или в случай че оставите те да целунат вашата.

Водолей
Те не понасят скуката, желаят нещо неповторимо и разнообразно. Целунете ги по ексцентричен метод, изиграйте някоя сцена от филм. Например, целувка на назад, като тази от “Спайдърмен” и “Кварталът на богатите”.

Риби
Милите, нежни и нежни Риби доста се радват на ескимоската целувка с нослета. Така показвате, че ги цените и почитате и възприятията са същински.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР