Вижте каква съдба очаква изоставеното бебе в Пловдив ВИДЕО Полицаи

...
Вижте каква съдба очаква изоставеното бебе в Пловдив ВИДЕО Полицаи
Коментари Харесай

Разкриха коя е майката на изоставеното бебе в Пловдив

Вижте каква орис чака изоставеното бебе в Пловдив ВИДЕО Полицаи заварили изоставеното бебе измежду тиня и кондоми

26-годишната жена, която изостави петмесечното си бебе на ул. “Д-р Никола Ковачев ” край Централна гара била просякиня от ромски генезис и нямала пари да гледа детето. Това самопризнание направила самата тя пред униформени през вчерашния ден, откакто била задържана в старозагорското село Оброчище. Детенцето е родено на 28 декември м.г. и се споделя Мехмед.

До развръзката на скандалния случай се е стигнало откакто с полицията се свързал безкористен пловдивчанин, който разпознал детето по фотографията в медиите. Това оповестиха на брифинг през днешния ден шефът на ОДМВР – Пловдив старши комисар Атанас Илков и районният прокурор Чавдар Грошев.

Разследването стартира в понеделник, когато мъж отишъл в неглижирания паркинг, с цел да се облекчи, само че забелязал детето. По това време лек автомобил таман се готвил да паркира и можел да прегази сукалчето.

Свидетелите незабавно съобщили на полицията, Мехмед беше настанен в болница, а униформените се заеха с издирването на родителите. За задачата фотография на момченцето беше публикувана в медиите.

То е било разпознато от съзнателен пловдивчанимн, който незабавно се свързал с полицията и подал информация за родителите и тяхното местоположение – град Кричим, където живеели на квартира.

Униформените цъфнали на адреса през вчерашния ден – там заварили и задържали 25-годишният татко. Той разказал, че на 22 април, до момента в който бил на работа, майката излязла от вкъщи им с детето и повече не се прибрала. От обясненията му станало ясно, че дамата е от старозагорското село Оброчище, а в региона на Централна гара в Пловдив нормално се занимавала с милостиня.

Разследващите поискали подпомагане от чиновниците на ОДМВР – Стара Загора. Снощи на адрес в упоменатото село 26-годишната жена била открита. С полицейска заповед тя е арестувана за период до 24 часа в полицията в Пловдив. Пред проверяващите тя направила признания, че изоставила бебето по свое решение, а мотивът бил финансова неспособност да се грижи за него.

Районният прокурор Чавдар Грошев заяви, че следва да бъде взето решение за последващите дейности по случая. Той добави, че за сходно закононарушение се планува до 3 години затвор и публично неодобрение.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР