Вижте известни холивудски знаменитости са намерили своя приятел в лицето

...
Вижте известни холивудски знаменитости са намерили своя приятел в лицето
Коментари Харесай

Известни личности, които са най-добри приятели

Вижте известни холивудски звезди са намерили своя другар в лицето на друга звезда.

Брад Пит и Джордж Клуни

Джордж Клуни за следващ път разгласи другарството си с Брад Пит в пародийно видео, с което промотира партньорството си с благотворителната организация Omaze. В него Клуни е съквартирант с човек, с който се е срещнал посредством Craigslist. Актьорите имат дългогодишно другарство, което е белязоно с доста смешки, само че е явно, че споделят огромна обич един към различен.

Барак Обама и Джо Байдън

Бившите президент и вицепрезидент на Съединени американски щати станаха обект на смешки, които се подиграваха с тяхната дружба при започване на 2017 година Същата година Обама даже връчи на своя сътрудник и добър другар Президентския орден на свободата с отличие, след което Байдън се разлака поради огромната чест.

Вин Дизел и Пол Уокър

Приятелството на е една такава емблематична (и трагична) дружба, която продължава да вълнува сърцата ни. Дъщерята на починалия артист се омъжи през октомври 2022 година и защото татко ѝ не можеше да бъде там, с цел да я води до олтара, се намеси неговият най-хубав другар и кръстник на Медоу.

Принц Хари и Орландо Блум

Принц Хари описа за новото си другарство с Орландо Блум в подкаста " Armchair Expert ". Херцогът на Съсекс и артистът от " Властелинът на пръстените " са съседи в Монтесито, Калифорния и са се сближили. Но Page Six оповестява, че звездите са имали предходна обща връзка в лицето на дизайнера Миша Нону и двамата са участвали на сватбата на Нону през 2019 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР