Вижте и чуйте посланията на четирима кандидати за местната власт

...
Вижте и чуйте посланията на четирима кандидати за местната власт
Коментари Харесай

Ожесточен предизборен дебат за Бургас, кандидат-кмет напусна бесен студиото

Вижте и чуйте посланията на четирима претенденти за локалната власт

Предизборен спор със общоприет сюжет по главните тематики за бъдещето на Бургас прерастна още в първите 5 минути в яростна борба сред четирима претенденти за локалната власт. В студиото на БНР претендентите за кметове на община Бургас Ивайло Дражев, Живко Табаков и Константин Бачийски и претендентът за общински консултант Мартин Пенчев трябваше да се възползват от предоставеното им по протокол време от 11 минути за всеки.

Минутите бяха задоволителни, с цел да може всеки формулира визията си за развиването на морската община, опазването на здравето, бизнеса, образованието и културата.

Опонентите по устав имаха опция да си задават и въпроси по желание, като всеки от тях имаше опцията да употребява своите 11 минути както откри за добре. Добрият звук бе зарязан, още откакто водещият Петя Янакиева даде думата на кандидат-кмета Живко Табаков.

Вижте целия процес, малко след средата претендентът за кмет Ивайло Дражев напусна студиото с голям скандал, обвинявайки освен присъстващите в помещението, само че и като цяло медиите, които не му давали независимост на изложение:

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР