Вижте една мистериозна Ада Уонг.Capcom публикува ново видео към ремастерираната

...
Вижте една мистериозна Ада Уонг.Capcom публикува ново видео към ремастерираната
Коментари Харесай

Ново видео към римейка на Resident Evil 2 ни припомня историята

Вижте една мистериозна Ада Уонг.
Capcom разгласява ново видео към ремастерираната версия на Resident Evil 2. Заедно с това виждаме и първата среща сред Шери Бъркин и Клеър Редфилд, както и тази сред Леон и Уилиям Бъркин.

Играта е предстояща с голямо неспокойствие и от видяното дотук, несъмнено има защо. Resident Evil 2 Remake излиза в края на януари идната година – на 25-ти и към този момент почнаха да излизат предварителните ревюта на играта, като това на Кайл Кембъл от PC Gamer, от което упованието не става по-малко търпимо.

„Създадени благодарение на същия графичен енджин, който дебютира с Resident Ecil 7, Resident Evil 2 е тъкмо толкоз превъзходен, колкото нея. Новият енджин разрешава на Capcom да добави някои ужасяващи елементи към враговете и освен в резолюцията на техните бледи, изгнили текстури. Когато премахвате зомби, части плът се разлетяват там, където е блъснал патрона. Не е извънредно да се види зомби да се влачи с едвам част от главата си, излагайки на показ, отвратителната ѝ сърцевина. Наистина рядко усещам същинска гадност, играейки игри, само че Resident Evil 2 се оправя тук по-добре от множеството, доставяйки задоволително детайлизираност, с цел да резервира част от теб в действителността, без значение от това какъв брой неуместен е сценария“, написа той.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР