Вижте актуалните данни за разпространението на коронавируса в България:Грабеж е

...
Вижте актуалните данни за разпространението на коронавируса в България:Грабеж е
Коментари Харесай

ОБЗОР: Градски транспорт - 1,5 лв., Синя зона - 3 лв., още един бивш шеф в ДАНС в Община Пловдив

Вижте настоящите данни за разпространяването на ковид в България:

Грабеж е станал в столична бензиностанция. Рано тази заран мъж влезнал в обекта, блъснал е служителя на промяна и е откраднал част от парите от оборота.

Зеленият документ ще бъде нужен още месец, защото пикът на Омикрон следва напълно скоро. Очаква се 8-10 февруари да бъде върховата точна на петата вълна, след което заболеваемостта ще стартира да пада, съобщи професор Радка Аргирова.

Мъжът на умрялата 44-годишна жена пред Спешното поделение във Враца описа в детайли какво се е случило във съдбовния ден. Момченцето на умрялата жена е обещано на баба си и вуйна си.

Още един някогашен началник в ДАНС стартира работа в Община Пловдив.

Скандал се развихри в Народното събрание и депутатите излязоха в отмора единствено 35 минути след старта на работния си ден.

Премиерът Кирил Петков разгласи, че се ревизира дали общините, които имат проблеми с заплащането на тока, изразходват транспарантно бюджетите си.

Жена беше убита в плевенското село Божурица. Общо седем индивида бяха арестувани по отношение на закононарушението.

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов разгласи, че няма да се кандидатира още веднъж за ръководител на партията.

Политическа партия " Възраждане " изиска оставката на здравния министър Асена Сербезова след умрялата жена пред незабавното във Враца. Сербезова разгласи, че няма да подаде оставка и добави, че стартират инспекции във всички незабавни отделения в страната.

Депутатът Юсеин Вейселов от Движение за права и свободи се отхвърли от имунитета си.

От организациите на заведенията в България оповестиха за всеобщ напън от страна на Националната Агенция за Приходите за връщане на суми, получени от българския бизнес като поддръжка поради ограничаващите ограничения.

Със 197 гласа „ за” депутатите гласоподаваха подадената оставка от ръководителя на Антикорупционната комисия Сотир Цацаров. Депутатите на ГЕРБ бойкотираха гласуването.

Арестуваните за пране на пари в Пловдив Бойка Янушева, известна като „ Черната вдовица” и Сюлейман Хамед, се изправиха през днешния ден пред съда, с цел да дават отговор за действията си.

Пловдивският областен съд осъди подсъдимия Георги Ангелов-Гонго, като му наложи наказване в размер на три години отнемане от независимост при първичен непоколебим режим и санкция в размер на 10 000 лв., откакто го призна за отговорен в три от петте обвиняванията, които му бяха повдигнати.

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков разгласи, че бъдат повдигнати обвинявания против почитан чиновник на " Булгаргаз ". Бившият изпълнителен шеф на сдружението Николай Павлов отхвърли обвиняванията на Рашков.

Държавният глава Румен Радев е в самоизолация, защото неговата брачна половинка Десислава Радева е с позитивен тест за ковид. Тя е в положително общо положение.

Тежка злополука на Автомагистрала " Тракия " ограничи придвижването по автомагистралата.

Вицепремиерът по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев назначи Георги Николов за изпълнителен шеф на Агенцията по публични поръчки.

Димитър Бербатов разгласи, че ще се кандидатира още веднъж за президент на БФС. До момента към 50 клуба са оповестили, че ще поддържат Бербатов на идния конгрес на БФС на 18-и март.

Има заплаха Летище Пловдив да остане без автобусен превоз. За това стана ясно от среща в Областна администрация Пловдив през днешния ден.

НФ „ Култура даде 10 хиляди лв. на план, пресъздаващ картините на Майстора, само че с транссексуални модели.

Община Пловдив ще предложи повдигането на съвсем всички такси и услуги, измежду които пътуването в Градския превоз, паркирането в Синя зона, разнообразни административни услуги и данъци за бизнеса.

Министерският съвет одобри решение, с което дефинира Румен Георгиев за заместник-председател на Държавна организация „ Национална сигурност “.

Здравната вноска за безработните остава 26 лв. до 31 март.

Компенсациите от Община Пловдив към автобусните превозвачите в бюджет 2022 ще бъдат повишени с 3 млн. лв. и по този начин те ще станат 10 млн. лв.. Това оповестиха през днешния ден Здравко Димитров и зам.-кметът по превоз Тодор Чонов.

Министър-председателят Кирил Петков организира през днешния ден видеоконферентен диалог с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР