Вижте 9 неща за интимните ласки, за които рядко някой

...
Вижте 9 неща за интимните ласки, за които рядко някой
Коментари Харесай

Tайните на секса, за които рядко се говори

Вижте 9 неща за интимните милувки, за които рядко някой отваря дума:

1. Сексът не всеки път е секси. Понякога е печален, от време на време е сърдит, а от време на време е объркващ. Сексът идва с разнообразни усети, а „ пикантният порно секс “ е по-рядко участва в менюто. На някои повече им подхожда разхвърляният секс, в сравнение с съвършено осъществявания порно секс със странни чупки в кръста, които след време може да доведат я до лумбаго, я до радикулит. Лесно е да се подражава на това, което сме виждали по малкия екран, само че същинското предизвикателство идва от това да извършите секса съкровен и неповторим за вас и колегата ви.

2. Понякога ще се почувствате претрупани от страст и ще ви се ще да поревете по време на секс. Спокойно, не сте луди. Просто в тялото ви има пенис. На всички ни се е случвало.

3. Има избрани полови прекарвания, които оставят противен отпечатък. Най-ефикасното лекарство за неприятно полово преживяване е положителният оргазъм. Не унивайте, той ще ви откри още веднъж.

4. Хората не всеки път стават по-интересни, когато останат голи. Няма по какъв начин с магическа пръчка да им поникнат плочки на корема или да напращят гърди. Повечето схващат своите телесни дефекти и това, че когато сме без облекла, може би сме най-лошата версия на себе си.

5. Повече хора биха желали да вършат секс с вас, в сравнение с може да си визиите. Че на кого не му е любопитно по какъв начин изглеждате без тоновете облекла, написа Bulnews.bg.

6. Макар че от време на време може и да ви се коства добра концепция да си вземете отмора от секса, не прекалявайте с телесната почивка. В противоположен случай рискувате да се ужасите от секса. Мисълта да изпитате сходна фамилиарност с някого, може да се окаже ненадейно изцяло смразяваща костите. И нищо чудно мозъкът да ви изневери и да не съумеете да си спомните по какъв начин тъкмо в миналото сте го правили.

7. Сексът е повода да хванете такси и да потропате на вратата на любовника си в 4 сутринта. Сексът е повода да купите тези дънки за 150 лв.. Сексът е повода, заради която си поръчвате салата вместо пържени картофи в ресторанта. Сексът е повода към момента да се срещате с сегашния си сътрудник, макар че знаете, че в никакъв случай няма да го обикнете. Ето в това се крие разликата сред секса и любовта. Сексът вади неща на показ, които би трябвало да са мъртви от дълго време.

8. Възможно е да вършиме в действителност добър секс с някого, да го харесвате в действителност, да си прекарвате отлично с него и в минутите след оргазма, само че все пак да не желаете да имате връзка с него.

9. Човекът, с който сте изгубили девствеността си, няма постоянно да значи нещо за вас. И това е безусловно обикновено. Той в действителност няма значение. Неговата единствена задача е била да ви помогне да се отървете от целомъдрието си, а по-късно да ви пожелаят попътен полов вятър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР