Виждайки на паркинга кола, която заема две места едновременно, шофьорите

...
Виждайки на паркинга кола, която заема две места едновременно, шофьорите
Коментари Харесай

Мъж си купи две паркоместа, за да не му повредят БМВ-то и стана хит в мрежата

Виждайки на паркинга кола, която заема две места по едно и също време, водачите нормално се възмущават, само че притежателят на този BMW очевидно не е някой безочлив лидер. Собственикът от Великобритания е платил за двете паркоместа от съображение за сигурност, пише The Sun, представен от АутоБлиц.бг

Снимката бе оповестена във Фейсбук като стана доста известна и неотложно провокира спор за това дали е законно да се прави така или не. Шофьорите се разделиха в мненията си. Според една част от тях притежателят на BMW е постъпил вярно като е платил за двете паркоместа (талоните са под предното стъкло), тъй като постоянно колите биват повреждани на паркингите без никаква опция да бъде  открит виновникът.



Противниците на първите коментатори не привеждат съответни причини, обаче настояват, че подобно поведение е доста суетно и много неуважително към другите. Малко евентуално е в законодателството или в нормативните документи да има възбрана за подобен тип паркиране, тъй че остава единствено да се изненадваме и удивляваме от изобретателността на притежателя на колата. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР