Виждате разликата между санираните и несанираните блокове. Явно трябва да

...
Виждате разликата между санираните и несанираните блокове. Явно трябва да
Коментари Харесай

Огромна Новина За Безплатното Саниране На Сгради В България! Съвсем Скоро Започва

" Виждате разликата сред санираните и несанираните блокове. Явно би трябвало да се спре нещо, с цел да видите какъв брой е било добре. От следващата година се възвръща Програмата за саниране ", съобщи министър председателят, представен от БНР.

В началото на месец март беше обявено, че Министерство на регионалното развитие ще отпусне в допълнение близо 13 млн. лв. посредством Оперативна програма " Региони в напредък " (2014-2020 г.) за енергийна успеваемост на многофамилни жилищни и публични здания в 28-те дребни общински центрове в страната, бенефициенти на програмата по мярката " Енергийна успеваемост в периферните региони ".

В Пазарджик Борисов откри нова индустриална база на цех за автомобилни елементи и направи ревизия на строителството на първия стадий от западния околовръстен път на града. Той увери, че целево ще бъдат отпуснати средства от държавния бюджет за построяването му. Индустриализацията е реалност и изисква обходи за градовете, посочи министър-председателят.

" По време на ръководство на опозицията беше станала работната заплата и пенсиите три $. Нали помните тия времена. И по какъв начин се приватизираха заводите. Оня ден бях в Стара Загора, видяхте азотно-торовия ", сподели Борисов.

В събота, 18 май, министър председателят съобщи, че на идващото си съвещание Министерският съвет ще отпусне към 500 хиляди лева за откупуване на 85 декара частни улици на територията на някогашния Азотно-торов цех в Стара Загора. Същия ден Борисов посети региона и се срещна с служащи от разнообразни компании в региона, където бизнес активност развиват 80 компании, само че дълги години липсва инфраструктура, тъй като притежателят на торовия цех е банкрутирал. Тук работят 900 души и не могат да вършат действителен бизнес. В Пловдив към този момент няма терени. В Пловдив към този момент няма терени. В Шумен всички терени са изкупени за фабрики. А тук държите 1500 декара и поради това, че са частни улиците, вложители не могат да дойдат ", означи Борисов, представен в известие на Министерски съвет.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР