Виждате ли - президентът узурпира и се стреми към цялата

...
Виждате ли - президентът узурпира и се стреми към цялата
Коментари Харесай

Радев: Президентът узурпирал и се стремял към цялата власт - нищо подобно - никой не я иска

Виждате ли - президентът узурпира и се стреми към цялата власт - нищо сходно. Всеки ден ви я давам, само че няма кой да я поеме. Има боязън в партиите да поемат властта през зимата. А това не е почтено по отношение на жителите. Това съобщи президнтът Румен Радев по време на среща със синдикатите.

Точно в този момент би трябвало да се поеме политическо водачество. А не с празни приказки. Това е и още един тласък към партиите да си влязат в ролята и да сформират държавно управление, безапелационен е президентът.

Няколко пъти съм упорствал да се внесе базовият бюджет. Няколко пъти съм викал на диалози служебният министър председател и министър на финансите. Настоявал съм да има подобен бюджет. Но бюджетът е финансовият проект, който показва политиката на държавното управление. Такова няма. Досега служебно държавно управление в никакъв случай не е внасяло закон за държавния бюджет, уточни още Румен Радев.

Политическите партии, които най-вече упорстват да се внесе базов бюджет, те отхвърлиха този вид. Те ни споделиха: Ние ще се занимаваме с бюджета, не е ваша работа. На същите водачи им замириса на избори и в този момент тичат пред вятъра и споделят: Ние мислим за жителите, внасяйте незабавно бюджет, разяснява президентът по време на срещата със синдикатите.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР