Виждате, че от няколко дни има едно прехвърляне на топката

...
Виждате, че от няколко дни има едно прехвърляне на топката
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Подаването на топката между ДПС и ИТН говори за трайни отношения между тях

„ Виждате, че от няколко дни има едно прекачване на топката сред Движение за права и свободи и Има Такъв Народ, което недвусмислено приказва за основани от дълго време трайни връзки, които са на процедура реализирана предварителна консолидация “. Това съобщи зам.-председателят на Народното събрание и депутат от ПГ на „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ Татяна Дончева в коридорите на Народното събрание.

„ Движение за права и свободи са безапелационни съперници на основните служебни министри, на всевъзможни промени на правосъдната система, на всевъзможни стъпки, които заплашват техните стопански ползи.

Ако забелязахте, при разпределянето на парламентарните комисии, те получиха най-ресурсните комисии, апропо и икономическата комисия. Имате ли пояснение за това? Аз нямам друго, с изключение на други отношение с Има Такъв Народ, за които до този миг не е говорено. “, добави тя. Дончева разкритикува остро претендента за министър-председател на „ ИТН “ Пламен Николов. По нейни думи на външната комисия той е изискал да има преговаряне на контракта с Афганистан по отношение на евентуалните бежанци. „ Трябваше външният министър да му каже, че ние нямаме дипломатически връзки с талибаните, също така там няма държавно управление, с което да преговаряме “, възмути се зам.-шефката на Народното събрание.

По нейни думи занапред ще се проучва дали не сме изправени пред замяна на смяната. Тя съобщи, че от ИБГНИ са създали всичко, което е зависело от тях и ще продължат да го вършат и оттук насетне. " Декларирали сме, че без значение на кого бъде даден мандатът, ще бъдем контруктивни. Но ключът е в „ ИТН “. “, разяснява Дончева, само че отсече, че „ ум не може да бъде наливан на мощ “.

Според нея е неуместно, че от Има Такъв Народ желаят 3 седмици за актуализация на бюджета, който бил в размер от 3 листа. Тя даде за образец признатите промени в Изборния кодекс в предишния парламент, който лиши 3 дни. " Ако за 3 странички Има Такъв Народ има потребност от 3 седмици, като пристигна дебелия бюджет ноември, съгласно вас 3 години ли ще им трябват, с цел да минат тестето с листа? ", попита Дончева.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР