Виждате, че идеи, които сме споделяли през последните две десетилетия

...
Виждате, че идеи, които сме споделяли през последните две десетилетия
Коментари Харесай

Идеите, заради които ядохме бой, сега са модерни в Европа!

" Виждате, че хрумвания, които сме споделяли през последните две десетилетия и поради които бяхме нападани, охулвани, а точно патриотичните хрумвания, в този момент са модерните хрумвания в Европа. "
Това съобщи от трибуната ръководителят на парламентарната група на Обединени патриоти и водач на АТАКА Волен Сидеров при започване на новата парламентарна сесия.
Той предвижда, че годината ще бъде историческа за Европа, година на разбъркване на пластовете.
„ Европа би трябвало да реши каква ще бъде. Дали да е свободна територия за противозаконни мигранти, които да я прегазват или не.
През тази година в Европа ще стане сцена на конфликт, само че не на така наречен ляво и дясно. Ще е конфликт глобализъм – антиглобализъм.
От нас зависи дали ще бъдем наблюдаващи от последния ред или дейни участници. Аз предлагам да сме участници “, съобщи Сидеров.
" Най-големият недостатък, най-голямата уязвимост на нашия народен темперамент е, че си пречим един на различен. Ако успеем да преодолеем този недостатък през тази доста значима за света година, съм сигурен, че България ще покаже чудеса. Ще покаже, че не е страна от периферията. През 2019 година България да спре да извършва и козирува “, отсече още атакистът.
„ Мисля, че това е годината, в която ще се явим на изпит – ставаме ли за политици или не. И да ви кажа почтено този изпит несъмнено няма да има поправителна сесия.
Така че, уважаеми сътрудници, вземете се в ръце, дано да бъдем на равнище. Пожелавам българският народ да бъде на равнище, да взе участие интензивно в отбраната на българския народен интерес ", съобщи още Сидеров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР