Виждаме я винаги гола и секси и със сигурност възприемаме

...
Виждаме я винаги гола и секси и със сигурност възприемаме
Коментари Харесай

Из дневника на Емили Ратайковски

Виждаме я постоянно гола и секси и сигурно възприемаме Емили Ратайковски най-много с нейното тяло, а не толкоз с нейната психика. В дните на самоизолация обаче, тя реши да подсети на всички, които са не запомнили, че е човек с усеща и страсти, като всички нас.

Моделът показа в профила си в Instagram една черно-бяла портретна фотография от края на 2019 г, както и още две от дневника си, от които виждаме кои са нещата, които е научила през предходната година.

От описанието към фотосите разбираме, че 2019 е била една от най-трудните години за Ратайковски. Тя е страдала от сериозна меланхолия , майка й е била доста болна и всички е изглеждало доста нестабилно. Но Емили е дала всичко от себе си, с цел да се пребори с компликациите.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Emily Ratajkowski (@emrata) на Мар 23, 2020 в 12:28 PDT

А в този момент може с горделивост да каже, че е съумяла да извлече най-хубавото от сложния интервал, научавайки се по какъв начин да се грижи за себе си . Емрата не крие, че не обича да изпада в прекомерно персонални детайлности и пояснения в обществените мрежи, само че, все пак, ни дава лист на значимите за нея заключения от 2019 година

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Emily Ratajkowski (@emrata) на Мар 4, 2020 в 6:40 PST

Някои от тях са: удовлетворението идва след здрава работа; не можеш да контролираш разбиранията на другите; твоите усеща постоянно имат смисъл и причина; да обичаш значи да спреш да контролираш; светът е изцяло непочтен, само че това не е оправдание; търпението е красива медитация; животът е прекомерно къс, с цел да се страхуваш да правиш неточности.
 Мигел Силвестре, Емили Ратайковски и голите им фотоси в Instagram
Голите фотоси на Емили Ратайковски и Мигел Силвестре

И за това е отговорна скуката

Целта, с която Ратайковски ни разкрива своята непозната до момента страна и за пръв път приказва за депресията, е да помогне на другите, които също минават през това, и да им подсети, че не са сами.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР