Виждаме как президентът реагира, когато трябва да даде същите отговори

...
Виждаме как президентът реагира, когато трябва да даде същите отговори
Коментари Харесай

Цветанов не знае защо президентът оценява нещо, на което трябва да отговаря

Виждаме по какъв начин президентът реагира, когато би трябвало да даде същите отговори на сходни въпроси, в случай че му бъдат заложени. Но тъй като няма сходни въпроси, заложени с такава мощ и интензитет, аз не знам за какво той би трябвало дава оценка за нещо, за което той самият би трябвало да даде отговори на всичко това, което се изговори през всичките тези седмици ".

Това съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов след изявлението на президента Румен Радев от нощес, в което съобщи, че " Апартаментгейт " ще катализира процесите в страната.

В България има законодателство и институции и до момента в който те не се произнесат, всичко останало би могло да бъде в тематиката на популизма и на избрани внушения, които могат да бъдат направени, означи вторият в ГЕРБ.

По думите на Цветанов, той направил своя избор, с цел да де образец, когато има някакви подозрения какво би трябвало да се направи. " Има способени институции и законодателство, което всеки един от нас би трябвало да съблюдава ", уточни Цветанов и добави, че той е спазил българското законодателство и няма никакви терзания.

" Това, което направих като политическо решение е единствено и само от това във връзка на идните европейски избори да не се употребява случая с " Апартаментгейт " манипулативно и да не се вършат внушения ", обясни той.

Цветанов пожела хубави и светли празници на всички хора. " Нека омразата да не е формулата на триумфа, а прагматизма, политиките и реланите неща, които се случват в живота, да могат да ни дефинират бъдещето ", приключи Цветанов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР