Виждаме ги по лъскави събития - бляскави и безупречни. Усмихват

...
Виждаме ги по лъскави събития - бляскави и безупречни. Усмихват
Коментари Харесай

В какво са най-добри Меган Маркъл и Кейт Мидълтън

Виждаме ги по лъскави събития - блестящи и безупречни. Усмихват се ненатрапчиво, всеки техен жест е обмислен. Но членовете на английското кралско семейство имат и своята друга страна, която рядко излиза на показ. А част от нея са и обичаните им занимания, които са същите, каквито и на нас.

Кейт Мидълтън

Едно от заниманията на Кейт Мидълтън е да прави фотоси с персоналния си фотоапарат. А в множеството случаи пред обектива са нейните деца. Херцогинята избира сама да прави формалните им фотоси, които по-късно се популяризират по медии и обществени мрежи. И не можем да отречем, че сносно й се получават.

Освен да прави фотоси за спомен на хлапетата, Кейт обича да се грижи и за градината в двореца Кенсингтън . Тя дефинира градинарството като " малко фамилно нещо ", тъй като е наследила желанието да се грижи за растения от своята баба.
 Снимка 401103

Изненадите при херцогинята на Кеймбридж обаче надалеч не свършват тук. Тя е спортна натура, само че малко прочут факт е, че преди години е била запалена и по ветроходството и даже участваше във фрегати, управлявайки лодка с платна.

Кралица Елизабет

Ето тук двете с Мидълтън доста си наподобяват. Елизабет Втора също е разпален фен фотограф. Вероятно не сме я виждали с уред в ръка, само че когато е на далечно пътешестване или екскурзия, тя обича да улавя и запаметява всеки кадър.

На кон обаче кралицата сме я виждали неведнъж, даже и откакто трансферира 90-те. И това не е изненадващо, тъй като първия си урок по езда получава едвам тригодишна.
 Снимка 401104

Принц Чарлз

Бъдещият крал на Англия е не просто изтъкнат познавач на изкуството, само че и обича самият той да го основава. Предпочита да рисува пейзажи с акварел в двора на дома си.

Чарлз е и разпален градинар, съвсем колкото Кейт. А може и повече от нея. Той постоянно се включва в грижите за градината, без значение кой дом населява. Просто му доставя наслаждение и го успокоява.
 Снимка 401106

Меган Маркъл

Съпругата на принц Хари е същинска хала в кухнята и сме сигурни, че неговата обич е предходна и през стомаха, които е опитал доста от нейните вкусни ястия.

Херцогинята на Съсекс нееднократно е изтъквала, че преди да отиде на кастинг за " Костюмари " и животът й да се промени напълно, се е препитавала с краснопис.
 Меган Маркъл, калиграфията като занимание и манията й по него
Хобито на Меган Маркъл се трансформира в фикс идея

Да запретваме и ние ръкави

Уилям и Хари

И тук не сме изключително изненади, тъй като от дълго време се знае, че двамата братя са много положителни в полото и нееднократно са го доказвали. Това е благороден спорт, който принцовете практикуват от дребни, само че все по-рядко. А зa по-добър от двамата се счита по-малкият - Хари , написа Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР