Виждаме едно по-умерено говорене от страна на Демократична България -

...
Виждаме едно по-умерено говорене от страна на Демократична България -
Коментари Харесай

Социолози: ДБ заговори по-умерено, избирателят дава шанс на диалогични

" Виждаме едно по-умерено говорене от страна на Демократична България - разяснява социологът Боряна Димитрова по Българска национална телевизия. - Ако предходния избор на хората бе даден за " Продължаваме промяната " в това число тъй като те изглеждаха доста по- диалогични на фона на изчегъртващия Слави, на фона на Отровното трио и Мая Манолова. Спомнете си по какъв начин ги назоваха тогава - усмихнатите, отворените към всички. Избирателят счита, че би трябвало да се даде късмет на хора, които са диалогични, на всеки мандатоносител негова отговорност е да реализира единодушие. Подобно държание сега в по-голяма степен показва на първи стъпки Демократична България. И в връзките си с опозицията - в " Референдум " Атанас Славов сподели: Грешка е че, нито една комисия в Народното събрание не е дадена на опозицията. Чуваме доста леки поръчки за едно преосмисляне, че по основни въпроси - еврото, Северна Македония - би трябвало да се търсят стратегически болшинства.

" Демократична България демонстрира градивна роля, в това число по отношение на Борисов ", съгласи се социологът Първан Симеонов и добави " Оста, която ще следим в идващите месеци е дали ще има някаква прозападна консолидация - в това число ГЕРБ, Демократична България и даже Политическа партия, да забележим къде ще е Движение за права и свободи. "

Въпросът е дали ескалацията на политическата рецесия ще хвърли страната в безпорядък, или ще докара до някакво преформатиране, което ще разреши по необятни диалози в Народното събрание, сподели Боряна Димитрова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР