Виждам те КАТ-Варна Варненци искат да се изгради пешеходен светофар на

...
Виждам те КАТ-Варна
Варненци искат да се изгради пешеходен светофар на
Коментари Харесай

Шефът на КАТ-Варна след трагедията с двете жени: Участъкът не е опасен!

 Виждам те КАТ-Варна Варненци желаят да се построи пешеходен светофар на бул. " Осми пехотен крайморски полк ", след като на мястото две възрастни дами изгубиха живота си, до момента в който пресичаха на пешеходна пътека.

" Пробите на лидерката са негативни за алкохол и опиати. Извършено е проучване на сектора – не се характеризира като рисков и рисков. От 2016 година са зародили общо 8 ПТП-та, като единственото с съдбовен край е настоящето ", уточни пред bTV гл. контрольор Петко Камбуров, шеф на КАТ-Варна.

Мястото е извънредно оживено, на метри от постройката на Общината. След трагичния случай с балетист в морската столица, от велоклуб " Спартак " изготвиха карта с рисковите кръстовища в града.

" Не мога да се съглася с полицията, че този сектор не е безвреден и за три години осем блъснати са нищо. Преди години тук имаше повдигната пешеходна пътека и беше доста по-спокойно за секване. Пресичане на формат шест платна не е безвредно – това е като автомагистрала ", съобщи Евгений Балев от велоклуб " Спартак ".

Варненци споделят, че водачите не стопират на пешеходците. " Тази пешеходна пътека е проблематична, имаше предложение да бъде отстранена, само че хората не се съгласиха. Бяхме сложили дрънкулка на дете, тя беше вандалски изкъртена. Решенията са контролиране с още пътни знаци - през нощта да се мигащи, повдигната пешеходна пътека също е вид ", разясниха от Общината.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР