Виждам те КАТ-Варна В нощта на 7 срещу 8 ануари т.г.,

...
Виждам те КАТ-Варна
В нощта на 7 срещу 8 ануари т.г.,
Коментари Харесай

Разкриха и задържаха двама мъже, извършили кражби от леки автомобили във Варна

 Виждам те КАТ-Варна В нощта на 7 против 8 ануари т.г., откакто счупва заден прозорец на л.а. " Дачия ", паркиран пред частен дом в ж.к. " Вл. Варненчик ", незнайно лице прониква в него и прави кражбата на намиращ се там таблет и сумата от 50 лева на монети.

За действието, за период до 24 часа, е арестуван И.А. (23 г.), живущ в същия квартал. Мъжът е добре прочут на органите на реда, само че до този миг не е осъждан. Вещта, обект на кражбата, е открита и приложена към формираното по случая досъдебно произвеждане.

Още един познайник на Министерство на вътрешните работи е арестуван за съпричастност към кражба на принадлежности от л.а. " Опел ", паркиран на ул. " Фредерик Жолио – Кюри ". 19-годишният варненец е арестуван за период до 24 часа.

Работата по документиране и доказване на осъществените закононарушения продължава под надзора на Районната прокуратура в града.

От началото на 2020 година досега, в гр. Варна са регистрирани 13 обири на движимости и елементи от моторни транспортни средства, като 6 от тях са разкрити. За съпоставяне, през същия интервал на 2019 година са регистрирани 16 такива закононарушения.

Както Varna24.bg заяви, за едно дененощие неотдавна във Варна бяха осъществени 40 похищения над леки коли. Информацията е от групата " Виждам те КАТ-Варна ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР