Виждам те КАТ-Варна Окръжната прокуратура във Варна ръководи досъдебно производство по

...
Виждам те КАТ-Варна
Окръжната прокуратура във Варна ръководи досъдебно производство по
Коментари Харесай

Разпитаха софиянката, убила две жени на пешеходна пътека във Варна! Правят аутопсии на жертвите

 Виждам те КАТ-Варна Окръжната прокуратура във Варна управлява досъдебно произвеждане във връзка тежкия пътен случай, станал нощес към 22 часа на бул. " Осми крайморски полк “. Производството е формирано по член 343, алинея 3, по отношение на алинея 1 от Наказателен кодекс за причиняване по несъобразителност гибелта на повече от едно лице на пешеходна пътека.

На пешеходната пътека пред Централна кооперативна банка лек автомобил " Ауди “, ръководен от 62-годишната Лиляна С. от София, блъска две възрастни дами. В болничното заведение по-късно от тежките си контузии почива 73-годишната жена, а по-възрастната, която е била на 76 години, е умряла тази заран.

Установено е, че лидерката на лекия автомобил не е използвала алкохол и опиати. Разследващ служител на реда към този момент я е разпитал. С протокол за непринудено предаване тя е предоставила автомобила на проверяващите, с цел да бъде осъществен оглед.

В момента се правят аутопсиите на телата на жертвите на пътния случай. Предстои да бъде назначена автотехническа експертиза.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР