Виждам те КАТ-Варна Община Варна предприема спешни мерки за възстановяването на,

...
Виждам те КАТ-Варна
Община Варна предприема спешни мерки за възстановяването на,
Коментари Харесай

Община Варна със спешни мерки за възстановяването на рухналата подпорна стена

 Виждам те КАТ-Варна Община Варна подхваща незабавни ограничения за възобновяване на, за която Varna24.bg заяви. Информация за пропадането на велоалеята и затрупани няколко автомобила, паркирани под нея, бе споделена първо в групата " Виждам те КАТ-ВАРНА ". Причина за сриването са изобилните дъждове в последните дни. Ето какво се показва в известие до медията ни:

Предприемат се нужните дейности по възобновяване на остаряла подпорна стена на бул. “Янош Хуняди " - край паркинга против блок 6.

Част от нея е пропаднала след преваляванията в предходните дни. След сриването на място незабавно се изпратени екипи от дирекция “Инженерна инфраструктура и благоустройване ", оглед е изработен и от Христо Христов, кмет на регион " Младост ".

Подпорната стена е била налична преди осъществяването на ремонта на ул. “Янош Хуняди " и велоалеята в региона. След възобновяване на сектора ще бъде възобновена и велоалеята, оповестиха от дирекция " Инженерна инфраструктура и благоустрояване ".

През почивните дни при дежурния в Община Варна са постъпили сигнали в резултат на дъждовете за наводнени сектори на пътното платно в региона на Зеленчукова борса и на ул. Девня ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР