Виждам те КАТ-Варна Истински екшън с елементи на ужас във Варна.

...
Виждам те КАТ-Варна
Истински екшън с елементи на ужас във Варна.
Коментари Харесай

Джигитът, вилнял вчера във Варна, е под охрана в токсикологията с алкохолно и наркотично натравяне

 Виждам те КАТ-Варна Истински екшън с детайли на смут във Варна. Както Varna24.bg заяви, водач във очевидно несъответстващо положение вилня в жилищен регион, потроши 7 коли, рани пешеходка и се заби в къща. Кадри от гонката се появиха първо в групата Виждам те КАТ-ВАРНА. 

Съседи пробвали да го спрат, откакто блъснал жена на пешеходна пътека, само че той траял да се блъска в здания и коли. Наложило се и полицейски екип да помогне при извеждането му от автомобила.

" Пешеходката е 59 годишна, изписана е от МБАЛ " Св. Анна " с травми на таза. Към мястото са ориентирани екипи на полицията. Водачът е оказал опозиция при задържането му. Отказал е да бъде тестван за алкохол и опиати ", оповестява за Нова тв основен испектор Петко Камбуров - шеф бранш " Пътна полиция " - Варна.

Мъжът е арестуван, откакто стопира в дирек. Водачът е от село край Добрич. Ден преди случая, шофьорската му брошура е била отнета поради голям брой неплатени санкции. Има и 20 наказателни постановления, както и 10 наложени санкции с фиш. През 2012 година книжката му е била отнета.

" Като по-тежки негови закононарушения мога да посочи, че 6 пъти е управлявал автомобил с превишена скорост. Няколко пъти е залавян да кара автомобил, спрян от придвижване. В момента мъжът е арестуван, среща се под защита в токсикологията, защото му е сложена диагноза алкохолно и наркотично натравяне ", изясни още Камбуров.

Предстои публично да излязат пробите на водача, с цел да стане ясно дали в действителност е употебил алкохол и опиати и в какво количество.

" Видях колата да излиза от улицата. Изведнъж чух удар. Пострадалата жена беше тъкмо до моята кола. Удари я няколко пъти. Шофьорът не знаеше къде се намира, беше несъответстващ. Съпротивляваше се и на служителите на реда ", описа Ивайло Михов, който става очевидец на случая. Неговата кола също е потърпевша.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР