Виждам те КАТ-Варна 35-годишната жена, която беше пометена от неправоспособен моторист

...
Виждам те КАТ-Варна
35-годишната жена, която беше пометена от неправоспособен моторист
Коментари Харесай

Пострадалата по бул. Трети март е стабилизирана, но още в реанимация

Виждам те КАТ-Варна 35-годишната жена, която беше пометена от недееспособен моторист по бул. " Трети март " и бе настанена с заплаха за живота в реанимацията на МБАЛ " Св. Анна ", е нормализирана. Това съобщиха за Varna24.bg от здравното заведение. 

Оттам прецизираха, че това не значи, че заплахата е минала и към момента пациентката е в реанимация. Ако подобрението й продължава се чака идната седмица тя да бъде подложена на поредност от оперативни интервенции. 

Припомняме, че съгласно първичната информация, предоставена от полицията, неправоспособният лидер на мотоциклет " Сузуки " (23 година от Варна), по време на придвижване, блъска пешеходка, пресичаща пътното платно на пешеходна пътека и при съществуването на пешеходна светофарна уредба. 

Вследствие от случая на 17 април към 18.30 часа, дамата е настанена в Реанимацията на МБАЛ " Св. Анна " със съчетана контузия и заплаха за живота. 

При случая е потърпевша пътничка от мотоциклета (27 г.), която е настанена за лекуване с фрактура на гален и травми, без заплаха за живота й. 

С контузни контузии е освободен за домашно лекуване 23-годишният лидер на мотора, който след това бе арестуван за период до 72 часа. 

Мъжът е отказал да му бъде изработен тест за приложимост на наркотични вещества. При осъществената инспекция е открито, че МПС е с прекъсната регистрация, а поставените на него регистрационни табели са издадени за друго транспортно средство и се търсят. 

Работата по изясняване на детайлите и събитията към случая продължава. По случая е формирано досъдебно призводство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР