Виждам те КАТ-Варна , научи Varna24.bg. Момчето е било объркано и

...
Виждам те КАТ-Варна
, научи Varna24.bg. Момчето е било объркано и
Коментари Харесай

Откриха Калин, объркан и без пукната пара, но жив и здрав

 Виждам те КАТ-Варна, научи Varna24.bg . Момчето е било комплицирано и без пукната пара. Преминаващ автомобил е спрял, с цел да го вземе на стоп. На водача Калин е споделил, че се е изгубил. Не е ясно за какво младежът не е стигнал до курортния комплекс, където е трябвало да стартира работа като аниматор и по какъв начин се е стигнало до лутането му по прашните пътища в жегата.

Вече е добре, вкъщи, при околните си, показа за медията ни родственик на Калин.

Припомняме, че 16-годишният Калин Цалов беше три дни в неопределеност, а негови родственици пуснаха момчето за търсене в полицията и споделиха терзанието си в обществените мрежи. 

Както стана ясно, в петък вечерта Калин, който е от с. Лепица, Плевенска област,  е слязъл на автогарата във Варна. Там е трябвало да го посрещне човек от компанията, към която младежът е щял да работи като аниматор във варненски курорт. След като е бил посрещнат, той е получил пари за маршрутка, с която да стигне до работното си място. От тогава следите на Калин се губят. Телефонът му е изключен, никой от приятелите му не знае къде е. 

Възможно е 16-годишното момче да е объркало превоза към курортите с различен в незнайна посока и по този начин след това да е решило да слезе на непознато за него място, при което е изгубило ориентировка. Важното в тази ситуация е това, че се е прибрал незасегнат вкъщи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР