Виждам олевяване при „Демократична България“. Не очаквайте от СДС да

...
Виждам олевяване при „Демократична България“. Не очаквайте от СДС да
Коментари Харесай

Румен Христов: Виждам олевяване на ДБ

Виждам олевяване при „ Демократична България “. Не очаквайте от Съюз на демократичните сили да взе участие в митинги, които ще върнат още веднъж представителите на Българска социалистическа партия, Държавна сигурност и техните клонинги. За страдание, гражданският развой е ляв, тъй като там са Българска социалистическа партия, Мая Манолова, Татяна Дончева, Александър Томов, Румен Петков, Румен Радев.

Това съобщи ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов. За „ Тази заран “ той съобщи, че няма по какъв начин най-старата дясна партия да взе участие във връщането на левицата в ръководството.

Той изясни, че през 2008 година ГЕРБ, Съюз на демократичните сили и ДСБ са внесли подписка с 1 058 000 подписа: „ Тогава министър председателят Сергей Станишев слезе за 2 минути и сподели „ Здравейте, циркаджии “. Тогава Българска социалистическа партия споделяха, че са законно определени и би трябвало да си изкарат мандата. Сега те желаят ръководството да си върви. Над 1 млн. тогава не ги желаеха, при Пламен Орешарски повече от 400 дни имаше митинги, те не си отидоха. Нека да оценяваме събитията по еднакъв метод “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР