Виждам олевяване при Демократична България“. Не очаквайте от СДС да

...
Виждам олевяване при Демократична България“. Не очаквайте от СДС да
Коментари Харесай

СДС каза защо не участва в протеста

Виждам олевяване при „ Демократична България “. Не очаквайте от Съюз на демократичните сили да взе участие в митинги, които ще върнат още веднъж представителите на Българска социалистическа партия, Държавна сигурност и техните клонинги. За страдание, гражданският развой е ляв, тъй като там са Българска социалистическа партия, Мая Манолова, Татяна Дончева, Александър Томов, Румен Петков, Румен Радев. Това съобщи ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов в изявление за бТВ. Той акцентира, че няма по какъв начин най-старата дясна партия да взе участие във връщането на левицата в ръководството.

Христов върна лентата към 2008 година, когато ГЕРБ, Съюз на демократичните сили и ДСБ внесоха подписка с 1 058 000 подписа.  „ Тогава министър председателят Сергей Станишев слезе за 2 минути и сподели „ Здравейте, циркаджии “. Тогава Българска социалистическа партия споделяха, че са законно определени и би трябвало да си изкарат мандата. Сега те желаят ръководството да си върви. Над 1 млн. тогава не ги желаеха, при Пламен Орешарски повече от 400 дни имаше митинги, те не си отидоха. Нека да оценяваме събитията по еднакъв метод “, сподели Румен Христов. Според него митингите у нас би трябвало да бъдат чути, само че са малобройни.

Христов разяснява връзките ГЕРБ – Съюз на демократичните сили. Председателят на Съюз на демократичните сили изясни, че неговата партия неведнъж е подлагала на критика ГЕРБ за неща, които не са десни – да вземем за пример, политиката на Данък добавена стойност, АЕЦ „ Белене “ и държавните бензиностанции. От друга страна Съюз на демократичните сили поддържа избора на американските изтребители F-16 Блок 70, чакалнята на еврозоната и бюджетният недостиг. За предстощите парламентарни избори Съюз на демократичните сили води диалози за вероятно коалиране с ГЕРБ. Двете партии се явиха дружно на европейските и на локалните избори.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР