Виждам надежда за работата на този Столичен общински съвет, защото

...
Виждам надежда за работата на този Столичен общински съвет, защото
Коментари Харесай

Общинският съветник Сидеров ще бори позорното зрелище гей парада

Виждам вяра за работата на този Столичен общински съвет, тъй като съставът му е друг. Нямаме доминация на ръководещата партия, което е добре, тъй като ще има баланс и предложение на доста хрумвания, които, уповавам се, да стигат до кмета на столицата Йорданка Фандъкова. Това съобщи новият общински консултант Волен Сидеров. Лидерът на АТАКА встъпи в новото си ампоа, изоставяйки депутатското място.

Като приоритет Сидеров посочи установяването на бистрота при оповестяването на публичните поръчки. По думите му би трябвало да се обърне внимание за какво има общинса компания за непорочност и в това време се дава голяма сума на частни компании.

Старият нов кмет на София: Желанието за смяна ни сплоти

"Аз ще работя точно за бистрота и достъп до информация. Бях претендент за кмет и желая да кажа, че ще подкрепям посланията си като общински консултант. На първо място те засягат разпределението на бюджета, парите, които са значително, съвсем 2 милиарда, отиват към огромни частни компании, които по някакво съвпадане са едни и същи постоянно. Това предстои на инспекция, това предстои на проверка ", съобщи още общинският консултант.

"Няма да подмина естествено и лайтмотива на моята предизборна акция – позорното представление, наречено прайд или гей-парад, което досегашното управление на общината не откри храброст да спре. Надявам се този състав на Общинския съвет най-сетне да откри храброст и да постави завършек на тази вакханалия ", сподели още Сидеров.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР