Виждам едно голямо желание за постове и голяма битка за

...
Виждам едно голямо желание за постове и голяма битка за
Коментари Харесай

Митева: Виждам едно голямо желание за постове в управляващите, кипрят се навсякъде

Виждам едно огромно предпочитание за постове и огромна борба за това кой какъв ще стане и каква позиция ще заеме. Човек би трябвало да има по-голям опит, когато заема такива постове, тъй като едно е да знаеш, друго е да можеш. Трябва да имаш една по-голяма мъдрост. Това разяснява в студиото на " Часът на избора " Ива Митева - ръководител на 45 и 46 Народно заседание и лекар по конституционно право.

С думите си " За всеки ще намерим място под слънцето " Атанас Атанасов сподели, че има прекомерно доста огромни упоритости в Народното събрание, в ръководещите и всеки желае да се накипри на някой пост, както ръководителят на Да България сподели за мен преди време. Виждаме, че те в този момент се кипрят на всички места. Тарикатите са в изпълнителната власт, в регулаторните органи. Тези народни представители, които са по-будни и са с по-бизнесменски усет отиват в изпълнителната власт, съобщи Митева.

Не знам за какво са се вторачили в поста на ръководител на Народното събрание. Този пост има своите облаги, уточни още тя.

Никола Минчев ще се усеща доста по-добре като евродепуат, смята още Митева.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР