Виждам, че някой иска да си делне държавата по един

...
Виждам, че някой иска да си делне държавата по един
Коментари Харесай

Пеевски: Виждам, че някой иска да си делне държавата по един много екзотичен начин

" Виждам, че някой желае да си делне страната по един доста другоземен метод. Видяхме, че сътрудниците обичат да се бутат в регулаторите ", съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в Народното събрание.

В реакция на показания във вторник меморандум на ПП-ДБ, който предлага проект за ръководство на страната за идващите девет месеца, Делян Пеевски ясно изрази своето неодобрение и угриженост по отношение на наличието на документа: " За мен е неуместно в някакъв меморандум да има предпочитание за делба на правосъдната власт, антикорупционни организации, правосъдна власт. Това е нечувано за мен ".

" Водихме тези диалози с сътрудниците преди този момент и мислех, че те се майтапят, че в действителност ще изискат да си делнат правосъдната власт, да си делнат службите. Виждаме всичко вътре, няма нищо за хората в това нещо ",каза още депутатът.

" ГЕРБ да си преценят, ние сме споделили, че не участваме, в това няма нищо за хората, има единствено делкане на служби, делкане на прокуратура, делкане на съд, делкане на антикорупционна организация ", добави Пеевски.

На въпрос по какъв начин ще се опълчват на това той отговори: " Ние ще се противопоставим с това, че няма да подкрепим това делкане, според Конституцията, където има блокираща квота 160 гласа. Ние в делкане няма да участваме ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР