Виждали сме Ева Лонгория в различни роли, но в тази

...
Виждали сме Ева Лонгория в различни роли, но в тази
Коментари Харесай

Ева Лонгория стана манекенка

Виждали сме Ева Лонгория в разнообразни функции, само че в тази на манекенка май не бяхме. Или най-малко не в последните години. А в този момент звездата от " Отчаяни съпруги " се осмели да се разноски по котешката пътечка едвам три месеца откакто стана майка за първи път.

Да, да фигурата й е надалеч от моделските ограничения, ще си кажем незабавно. Но дали това е от изключително значение, когато Лонгория излъчва самонадеяност в огромни дози ?!

 Снимка 381176

Нека всеки самичък да реши, а ние даваме малко спомагателна информация. Актрисата стана част от особено ревю на L`Oreal, по време на Седмицата на модата в Париж. Дефилето се организира навън, на фона на Сена.

 Снимка 381177

Лонгория си партнира на подиума с Черил Кол и Уини Уърхол. А красивата й рокля със стотици цветя и асиметрична форма бе допълнена от самоуверен грим . Смел, съвсем колкото походката й.

 Ева Лонгория и бебето Сантяго
Ева Лонгория и бебето Сантяго

На няколко страхотни фотоси

Честа процедура е на ревюта да се кани гост-звезда, която да се слива с манекените на подиума. А, съдейки по държанието и усмивката на Ева , сигурно ще желае тази привилегия все по-често. И ние нямаме срещу, несъмнено.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР