Виждали сме добри примери - звезди, които си партнират на

...
Виждали сме добри примери - звезди, които си партнират на
Коментари Харесай

Любовници на и извън екрана

Виждали сме положителни образци - звезди, които си партнират на екрана, по-късно основават сполучливо семейство. Любими такива са ни Кърт Ръсел и Голди Хоун, Пол Нюман и Джоан Удуърд, а най-скорошният са Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър. Има и такива, които настойчиво не престават да трансформират работната си връзки във връзки отвън снимачната площадка, въпреки всичко най-после да приключва с разлъка. Ето тези от тях, имали най-малко по 3 несполучливи връзки с сътрудници.

 С Майкъл Вартан

С Майкъл Вартан

Дженифър Гарнър

Запознава се със Скот Фоли по време на фотосите на " Фелисити " и двамата се събират през 2000. Две години по-късно, завършила със Скот, Дженифър излиза с сътрудника си от " Наричана още " Майкъл Вартан. Само година по-късно актрисата има нова връзка - с Бен Афлек, с който се снима в " Деърдевил ". Женят се през 2005 и афишират развода си 10 години по-късно.

 С Дженифър Лопес

С Дженифър Лопес

Бен Афлек

Когато се среща с към този момент някогашната си брачна половинка Дженифър Гарнър, той излиза с друга Дженифър - Лопес. Снимали са се дружно в два кино лентата - " Момичето от Джърси " и " Джигли ". Връзката им продължава две години. Преди това Афлек е гадже с сътрудника си от " Влюбения Шекспир " Гуинет Полтроу. В момента той излиза с Линдзи Шукъс, продуцентка на телевизионното шоу Saturday Night Live.

 С Джъстин Лонг

С Джъстин Лонг

Дрю Баримор

Любимото ни момиченце от " Извънземното " е много непостоянна в персоналния си живот. Тя има романси с екранните си сътрудници Дейвид Аркет ( " Целуни ме " ), Люк Уилсън ( " Кумът " ), Том Грийн ( " Ангелите на Чарли " ), Джъстин Лонг ( " Той не си пада по теб " ), който очевидно не си е падал доста по нея, тъй като се разделят след 3-годишна връзка.

 С Райън Гослинг

С Райън Гослинг

Рейчъл Макадамс

Преди да бъде с сегашното си гадже Джейми Линдън, сценарист, звездата от " Тетрадката " излиза с един от последните си екранни сътрудници - Тейлър Кич ( " Истински детектив " ). Преди това е две години с Майкъл Шийн, с който се снимат в " Полунощ в Париж ". Най-известната й връзка е тази с Райън Гослинг, с който играят в сантименталната драма " Тетрадката ". Слуховете настояват, че дълго след раздялата тя продължавала да се пробва да се свърже с Гослинг.

 С Пенелопе Крус

С Пенелопе Крус

Матю Маконъхи

Може да е щастливо задомен за майката на децата - бразилския модел Камила Алвеш, само че преди този момент Матю не е имал доста продължителни връзки. Излиза две години със Сандра Бълок, с която се снимат във " Време за ликвидиране ", преди този момент е гадже с Ашли Джъд, а през2005 съумява да омотае в мрежите си Пенелопе Крус, с която играят в " Сахара ". Преди да срещне брачната половинка си, излиза с сътрудника си от " Сърфист " Касандра Хепбърн.

 С Том Круз

С Том Круз

Пенелопе Крус

Знойната испанка също има богата сбирка от гаджета артисти, преди да се омъжи за Хавиер Бардем, с който са играли в " Шунка, шунка " и " Вики, Кристина, Барселона ". По време на фотосите на " Всички красиви коне " тя излиза с Мат Деймън, най-известната й връзка е с Том Круз, на който партнира във " Ванила Скай ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР